Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Fortent tap

G16: Trio2-Moster 2-7. Underteikna sa det i garderoben fr kamp, at om kvalitet, innsats og fokus var som p siste treninga, s kom vi til tape klart for Moster. Det var det f som trudde p. Men ogs f som tok p alvor. Om lag same beskjed p 1-2 midtvegs etter ein omgang i sterk motvind, var det heller ikkje gehr for. D taper vi lett fotballkampar.

Erik har hatt fin utvikling og var vr bestemann i dag.
Vi snakka fr kamp om at Moster hadde scora mange ml i haust, og at dei som spelar 9arfotball er farlege med ein god skotfot p alle frispark p midtbanen og framover. Det mtte vi unng. S vi laga berre 5 frispark i farleg posisjon gjennom kampen... Det gav oss to baklengs.

Neste fokus var pasningskvaliteten. Her lagar vi mlsjansar i mot av stttepasningane vre og sikrar balltap p midten med dribling p tvers eller drleg pasningskvalitet framover. Vanskeleg speleforhold, for all del, men prve gjere medspelarane gode med halde ballen p bakken og sl gode pasningar, m vi alltid gjere. Underteikna er lite fokusert p resultat, men meir interessert i prestasjonen. Og her leverer vi drleg i dag.

Yaser gr som vanleg fre med stor vilje og duellstyrke.
I tillegg er vi ikkje gode nok som lag nr det buttar i mot. I staden for brette opp ermene, tr til og backe kvarandre opp, blir fokusen hj mange at 'eg burde spelt spiss, ving eller kva som helst anna'. Slikt br trenaren f styre, s brukar resten kreftene p det vi kan gjere noko med.
I dag skulle vi klare oss utan nokre solide spelarar, som ogs er viktige for halde ting i saman og lfte medspelarane opp nokre hakk. Det har vi godt av prve i blant. Men ikkje mange nok klarte ta ansvar i denne kampen.

Gaute scora mlet han har drymd om sidan dpen.
Jaja, nok negativt. Frste omgang var jamnspelt. Etter eit tidleg baklengsml, har vi fleire gode sjansar ved Alen p innlegg fr Omid, Erik med godt skot over, Alen like utanfor p corner, Omid heilt leine p bakre stolpe og Erik igjen etter herleg frispeling fr kaptein Gaute. Men det vart med Gaute si flotte utlikning med eit skot opp i hjrnet fr over 20 meter. Den fr nok eit heilt kapittel i Gaute sin biografi, som kjem ut p nyret.

Men 1-2 midtvegs etter eit frisparkml. Det var ein omgang gutane ikkje var srleg ngde med, men no skulle det ordne seg, for no hadde vi sterk medvind. Trenaren prvde peike p at slikt ikkje kjem av seg sjlv.

Det gjorde det heller ikkje. For s vidt bra trykk frste ti minutta, men d Moster sette inn 1-3 p ei kontring, gjekk det meste i fisk etter det. Derifr gjer vi dei mest elementre feil og sjlv om Moster ikkje har s veldig mange mlsjansar, s fr dei servert nok til score bde tre og fire gonger til.

Luftens baron: Vegar Teigen!
Nokre sjansar har vi ogs. Said fr to kjempestore leine med keeper, som bmlakeeperen meisterleg reddar og Gaute fr avslutte fr to meter etter corner, utan at det lukkast. Men den eine som lukkast i andre omgang var Vegar T, ogs kjent som luftens baron. Han nikkar inn ei flott redusering p ein god cornerserve fr Vegard F.

'

Vel vel, vi kan betre. Heile tre veker til neste kamp, s her gjeld det st p. Meir fokus og kvalitet p trening, s blir dette bra. For frammtet er stort sett upklageleg :)

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G16: Trio2-Moster 2-7 (1-2)
0-1 (6 minutt)
1-1 (24 minutt) Gaute Thorkildsen
1-2 (27 minutt)
1-3 (50 minutt)
1-4 (52 minutt)
1-5 (60 minutt)
1-6 (63 minutt)
2-6 (68 minutt) Vegar Teigen
2-7 (75 minutt)

Dommar: Thomas Strksen, Halsny.
Ingen kort.

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Yaserullah Tarakhel, Edvin Vgen Bjrgvik, Mohammad Barakzai (Said Mohammadi fr 30 minutt), Omid Karimi (Vegar Teigen fr 50 minutt), Gaute Thorkildsen (Mohammad fr 68 minutt), Samson Nyrud Uppheim, Erik Thomas (Vegard Fausk fr 50 minutt), Alen Foric (Marcus Nilsen Mathisen fr 40 minutt).

- Trenar Are Ulseth

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2