Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

G16-1 tap for Kopervik

God kamp spelemessig, men klart tap mot Kopervik for G16-1

G16-1, 1. div: Kopervik - Trio 5-1 (2-1).Frstelaget til G16 var torsdag p Karmy-tur for mte med sterke Kopervik. Overmakten ble til slutt for stor, men gutta gjorde en fin figur i en kamp der resultatet ikke str helt i stil med spillet p banen.

Oppskriften til kampen var klinkende klar: Humr, spilleglede, innsats,intensitet og

tro poss selv. Og guttene vre responderte med en gang! Kopervik ble nok sjokkert over det agressive presset vi startet med. Hgt, hardt press fremprovoserte en feil hos de som Sander utnyttet til sette ballen kaldt ned i hjrnet. 1-0 til oss og stor jubel! Vi fortsatte med vrt spill, men Kopervik kom mer og mer inn i kampen. Etter en duell klabb og babb ved vr 16 meter, faller ballen heldig ned til en motstander som plutselig er alene med keeper. 1-1. Bare noen minutter etterpkommer en Kopervik spiller seg 'gjennom' flere Trio spillere, forserer rett mot vr bakre firer og vrt ml, og fra 19 meter setter han den i buret. 2-1. Dette var, fra mitt synspunkt, det mlet som vi hadde strst mulighet til forhindre. Her er vi ikke agressive og vkne nok. Resten av omgangen er jevnspilt. Vi styrer mye av spillet pmidten, men Kopervik harde fleste sjangsene. 2-1 til Kopervik til pause.

Guttene fikk mye skryt i pausen! En god omgang mot et godt fotballag. Vi ble enige om ha litt strre tro p oss selv, vge spille ballen mer.

En del rokkeringer p laget i 2dre omgang gjorde ingenting med oppskriften vr. Fortsatt var humret, spillegleden, innsatsen, intensiteten og troen p oss selv mantraet vrt. Det f et ml i trynet etter bare 2minutt av omgangen er veldig surt.

holde 1 meter avstand inne i egen box, p dette nivet, straffer seg. Pang! 3-1.

Likevel fortsetter vi levere god fotball. De neste 20 minuttene er noe av det beste vi har levert p lenge, motstanden tatt i betraktning. Vi spiller til tider ball i hatt med topplaget. Vi tackler s det lukter svidd og imponerer med god teknikk og driv i spillet. Hadde vi vrt litt mer rolig og konsentrert innenformotstanders 16 meter, hadde mlscoren sett veldig annerledes ut. S skjer det som ofte skjer. Et lag styrer kampen og det er det andre laget som scorer mlene. Kopervik fr straffe p en hands som bare dommeren s, og scorer sikkert. 4-1. Knappe 10 minutter etterp

kontrer de inn et nytt ml. 5-1.

Grunnet problemer med flomlyset ble kampen noe kortere enn vanlig, noe Kopervik var minst like fornyd med som oss (som skulle n en ferje). Det sier ogs sitt om kampforlpet.

Oppsummert spiller guttene en av sine beste kamper denne sesongen, tross 5-1 tap. Vi er det beste laget mellom 16 meterne, men ikke god nok i egen eller motstanders box. Her m vi bli mer kynisk defensivt og ha strre tro p oss selv offensivt.

P hjemveien fikk guttene tilbakemelding om kampen. Mye skryt! Imponerende innsats av alle 13 guttene!

Neste oppgjr er Djerv 1919 borte neste uke.

Kampfakta:

Kopervik G16 Trio G16-1, 5-1 (2-1)

Sted: Karmyhallenkunstgress (utendrs)

Trio G16-1: Samson, Simen, Ole M, Daniel, Brynjar, Torstein,Mathias, Gaute, Anders, Jonas, Espen, Sander og Mads

5 min: 0-1 Sander

21 min: 1-1

28 min: 2-1

42 min: 3-1

63 min: 4-1

72 min: 5-1

rjan

Fryktelig mrkt uten flomlys!

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2
Les meir [19.10.2017]