Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Tff motstand for G16-2

Bak fr venstre Omid Karimi, Edvin Vgen Bjrgvik, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Simen Hellevik Lie, Alen Foric, Aref Hosseinizada, Gaute Thorkildsen. Framme Daniel Srtveit, Mathias Gjelseng, Said Mohammadi, Mohammad Barakzai, Hekmatullah Ahmadi, Yaserullah Tarakhel, Marcus Nilsen Mathisen.

Gutane deltok p Regy Cup i helga og kom litt til kort mot mange sterke lag som deltok i cupen. Det endte med 4 tap og ingen scoringar for vr del, men elles ei kjekk og sosial helg i lag med tre andre lag p Trio, som alle budde p same skule.

Motstandar p Djervbanen i frste kamp var Bryne 2, som spelar i 1.divisjon i Rogaland. Dei var eit solid, klokt og velspelande lag. Vi spelar i periodar bra og skapar ein del, utan f utteljing. Bryne scorar eitt i kvar omgang og vinn fortent 2-0. Dei var eit lite hakk betre enn oss, ikkje minst var dei betre organisert. Det seier litt om nivet p G16-laga i cupen nr dette laget som hevdar seg i 1.divisjon i Rogaland, mtte ta til takke med B-sluttspel!

For dei to neste laga vi mtte i gruppespelet var dei to laga som skulle ende opp i A-finale. Norheimsund var eit jamnt besett lag med nokre veldig raske spelarar offensivt. Vi gjorde ein god frste omgang, 0-1 midtvegs etter jamnt i spel. Men ein heller svak andre gav sluttresultat 0-5. byte 5 spelarar i pausen, slik vi gjorde i alle kampane, gjer at det er vanskeleg halde strukturen i laget. Men er vi 16 mann p cup, s er vi det.

Siste kampen var mot Haugar, som faktisk vart puljevinnar. Det var det laget som virka mest overkommeleg. Etter ein tidleg baklengs p langskot der keeper fekk sola i augene, kyrde vi frsteomgangen og hadde bra trykk mot Haugar. Men det ville seg ikkje framom ml. I staden starta vi andre omgang med ein fl forsvarsglipp og d datt vi fullstendig i hop. 0-6 til slutt, huff!

Dermed B-sluttspel, og der vart Bogafjell for sterke tidleg sndag morgon. Det endte 0-3 etter ein heller svak kamp av oss. Vi mtte eit fysisk sterkt lag og litt for f av oss klarte manne seg nok opp. Men kjekt at Samson gjorde det meir enn vi er vant med, han var vr bestemann i den kampen.

Ergo tidleg heimreise, men ei kjekk helg med snille gutar. Takk til alle som bidrog med transport att og fram. No ventar seriekamp heime mot Moster p laurdag. Ingen grunn til ta lett p den heller. Sjlv om Moster ligg sist p tabellen, har dei scora mykje ml i haust.

- Trenar Are Ulseth

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13