Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

A-Sluttspel i Regy Cup for J13 etter flott spel!

Jublande jenter i Haugarhallen etter at A-sluttspelet var sikra

Smjentelaget (J13) er i helga p sin frste overnattingscup nokon gong. Turen har gtt til Haugesund og breddecupen Regy Cup. Jentene har levert varene frste dag og er klar for A-sliuttspel og kvartfinale etter 2 sigrar og eit tap i puljespel og feiande flott spel i store periodar.

Allerede 08.30 vart det flyta for frste kamp i Haugarhallen, mot eit godt 12-rs lag fr Solid. Begge laga prver spela god fotball og det blir ein veldig god kamp. Vi er noko bedre og sterkare jevnt over og trykker p mesteparten av kampen. Lite uttelling i frste omgang, der blei det med 1-0 av June Marie. Det lsnar meir fre ml i andre og etter totalt 3 ml p cornerar, vinn jentene komfortabelt 5-1. Mla i andre omgang av Synna, Julie, Malene og Leah. Ein omgang der Malene imponerte og viste eit forrykande tempo p hgrekanten.

Neste motstandar er Vadmyra, som vi fr avreise rekna som ein av favorittane til vinne heile cupen. Dette d dei ledar si 2. divisjonspulje i Bergen med 4 strake sigrar i haust. Og vi mter eit bra lag. Men jentene heng med og vi skapar dei fleste store sjansane. Vadmyra hadde ein svrt god kaptein og ein god keeper som begge var med som overrige. Keeper var vanskelig overlista p 7ar ml og kapteinen var ein offensiv trussel fr midtbane.  Avgjerelsen kjem litt uti 2. omgang, d ein Vadmyra spelar etter vrt syn trr p ballen utanfor vr 16m og dett overende. Dommar ser noko anna og frisparket gr rett inn. Ikkje nok med det, balltap direkte fr senter gir ogs 0-2. Forutan dette uheldige minuttet, er vi fullt p hgde med Vadmyra, men m tla eit 0-2 tap.

Fr siste kamp er det klart at siger eller uavgjort gir A-sluttspel og tap gir B-sluttspel. Motstandar Skjoldar/Vikebygd har 1-3 mot Vadmyra og 4-2 over Solid i sine fr denne. Jentene er muligens inspirert av at J16-trenarane Lillesand/Madsgrd er p sidelinja, for dei leverer eit fyrverkeri av ein omgang. Julie bankar inn 3 og Synna eitt og vi gr til pause med 4-0 etter einvegskjring i 20 minutt og mykje bra fotball. Sentrallinja med Ingeborg, Synna og Julie ser p heile 2. omgang og der er jentene nrmare 6 og 7 og det smell i aluminiumen opptil fleire gonger. Bakover held vi greit unna og vi vinn 4-0.

Laget har i 6 x 20 minutt levert sitt beste spel til dato og viser ei flott spelemessig utvikling og ikkje minst bedra fotballforsting. Ekstra ros til dei som har delt p keeperjobben, Malene, Emma, Linnea og Ariana.

Ettermiddag og kveld blir brukt p bowling med pizza og muligens noken dansesteg p discoen.

D gler vi oss til spennande kvartfinale p bane 2 i morgon tidlig kl. 10.10. Motstandar er Mastra IL fr Rogaland. Dei blei nummer 2 i pulje A etter 2 sigrar og eit tap.  I seriespel ligg dei midt p tabellen i ei 2. divisjonspulje i Rogaland. Er jentene p samme niv som i dag skulle her vera muligheter for semifinale,

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2
Les meir [19.10.2017]