Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Sterk andre omgang sikra fjerde strake for J13

Ny seier for J13 mot Njardar

J13, 2. div, Trio - Njardar/Tysnes 6-2 (2-2).Smjentelaget (J13) tok mandag i mot Njardar fr Tysnes til siste seriekamp i frste halvdel av hstserien og siste kamp fr Regy Cup. Ein veldig svak frste omgang blei fulgt opp av ein bra andre omgang og det var nok til snu 1-2 til 6-2 fr Njardar mtte haste avgrde 10 minutt fr slutt (??!!).

Flott spel og fint ml av Malene p hgrekanten
I forhold til tabell var det topp mot botn i dag, men vi visste at bortelaget ikkje var drlegare enn at det fort blei jevnt om vi ikkje var skikkelig p og gjorde det vi skulle. Og slik skulle det g. Etter oppskriftsmessig 1-0 ved Julie etter 5 minutt p gjennomlp, gjorde vi ein usedvanlig svak halvtime. Denne tapte vi 2-0 og det var det ingenting sei p. Njardar ville mykje meir enn oss og vann duellar leine mot bde 2, 3 og 4 Trio jenter. D blir det fort trbbel. Det virka som vi trudde det skulle g av seg sjlv etter 1-0. Malene er einaste som er p hugget omgangen sett under eitt og kjekt at det er ho som fr gleden av setta inn 2-2 like fr pause p ein godt sltt corner av Linnea.

Astrid satte inn dagens flottaste ml
Jentene fekk vel det nrmaste ein kan komma ein 'tordentale' for 13 r gamle jenter i pausen og det virka som alle var enige om at dette kunne vi gjera mykje bedre. Vi skulle begynne med vinne alle dueller. Malene overtar i ml for Cecilie i andre omgang og Cecilie skulle bli sentral som servitr i sluttomgangen.

Servitr Cecilie involvert i det meste i andre omgang
Det er eit heilt nytt lag som kjem p banen i andre omgang. Etter at Cecilie kjem inn p hgrekanten skjer det mykje der og ho er involvert i det meste. Ho vinn frst ein corner som ho slr sjlv. Etter litt klabb og babb fre ml krigar Synna ballen inn til 3-2 ledelse. Ikkje lenge etter kjem dagens flottaste ml, igjen fr hgre. Cecilie kjem etter fint spel seg fri og legg hardt inn fre ml. Der kjem Astrid fri p bakerste stolpe og styrer ballen flott i ml. Vakkert:-). No kjrer jentene bare p i stort tempo og Malene i ml er ikkje borti ballen i det heile. Cecilie serverer 2 innlegg til og Julie og Emma fr notert kvar sitt ml. Det kunne fort gtt mot tosifra om vi hadde ftt fortsett, men s skjer det utrulige at Njardar trenaren har bedt dommar om blsa av 10 minutt fr slutt for n ei ferje. Kor vanskelig kan det vere planlegge ei reise til Husnes, verre enn andre veien? Plutselig er kampen over og det endar 6-2 etter ein god avslutning p kampen av Trio-jentene. Gjekk nok sannsynligvis glipp av 2-4 plussml med den korte sluttomgangen. La oss tru vi aldri fr bruk for dei....

2 ml igjen p toppscorar Julie
Oppsummert ein heilt middels kamp av jentene. D er det positivt vinna med 4.

Isaac Jrgensen var dagens dommar og klarte seg som alltid godt. Fr vrt hold savnar vi imidlertid at jentene m f lov duellere skulder mot skulder i strre grad uten f frispark imot. Dei m lre at det m vera kontakt og at det er tillatt.

No er det hospitering p J14 og J16 torsdag og avreise til Regy Cup fredag der jentene skal mte nye lag som Solid, Vadmyra og Hinna i puljespelet lrdag. Det gler vi oss til:-).

Laget i dag:
Cecilie E. Medhaug, Malene Heimvik,Aurora N. Mathisen, Ingeborg S. Hagan, Synna H. Gjerding, June S. Hammer, Linnea E. Rusten, Ariana Quam, Leah Mo, Julie Soma Ersland, Emma S. Meling, Ida H. Gudding, June Marie Bjelland, Astrid H. Borgen.

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13
Les meir [15.12.2017]