Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Sterk siger p Kuventr

Foto: Jonn Karl Stre, Kvinnheringen.

G16: Os2-Trio2 2-3. Gutane var p ein lang bortetur til Os p sndag, og mtte ein motstandar som lg rett fre oss p tabellen. Men ikkje no lenger, ein kontrollert og fortent siger til Trio.

Man of the match: Yaser.
Kampplanen gjekk ut p starte med hgt tempo i front, hgt press og stor aggresivitet og vinnarvilje. Kort og godt ta styringa fr starten. Og som sagt, s gjort. Vi trykka godt p og dominerte. Allereie etter 4 minutt gjekk vi i fring, d Samson tok eit raskt frispark. Sander avslutta p keeper, og Omid fekk ein lett jobb med trille leiarmlet i tomt bur.

Vi heldt fram med god intensitet og styrte det meste. Knapt midt i omgangen vart det 0-2 p ein super overgang. Sander vann ballen djupt p eigen halvdel. Ut til Gaute som med ei perlepasning sendte Daniel leine gjennom. Han runda keeper og var sikker som banken.

Os reduserte p eit frispark, men fem minutt etter hadde vi ny tomlsleiing. Eit langt utspark fr Aref vart stussa av Os og Daniel kom leine gjennom, nok ein gong. Og nok ein gong var han kontant og ndelaus. Dermed 1-3 midtvegs.

Stort sett skryt i pausen, men litt trbbel sentralt p midten mot slutten. Andre omgang vart meir av det. Mykje rotete og vi var meir ute av posisjon. Mykje ballvinning, men det gjekk som regel rett i balltap. Mykje bytter var litt av rsaken. Simen og Edvin hadde god kontroll i midtforsvaret og sto heile kampen, elles hadde alle sin trn p benken. 5 innbyttarar er litt i overkant, men vi er mange p laget. Kjekt da.

Os reduserte p overtid, men sigeren var aldri srleg trua. Fortente poeng og med kebab p fergekaien i Fusa, var alle samde i at det var ein kjekk tur. No ventar Regy Cup i Haugesund.

Kampfakta fr Kuventr kunstgras

G16: Os2-Trio2 2-3 (1-3)
0-1 (4 minutt) Omid Karimi
0-2 (17 minutt) Daniel Srtveit
1-2 (24 minutt)
1-3 (29 minutt) Daniel Srtveit
2-3 (80 minutt)

Trio sitt lag:
Aref - Yaser, Simen, Edvin, Mathias - Gaute, Samson, Sander, Omid - Daniel, Hekmat.
Innbyttarar: Marcus, Said, Mohammad, Jonas, Alen.
Moralsk sttte: Espen

- Trenar Are Ulseth