Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Oppsummering Trio 2 i Norway Cup

Vill jubel etter snu til siger med 6 mot 7 i store delar av kampen mot Blindheim.

Ei kort oppsummering for kvart av laga si deltaking i Norway Cup. Med 21 'mann' p blokka meldte vi p to 7arlag for sikre mest mogleg speletid for alle. Delte i to jamne lag og trass i at vi har tapt ein del dei siste ra, har vi hatt framgang nok til at underteikna rekna begge laga kunne kjempe om plass i A-sluttspel. Etter ein tff start, imponerte Trio 2 med innsats, vilje og godt spel bde framover og bakover, og tok andreplass i gruppa.

Tarmo, i Norway Cup som spiss!
P papiret var laga vre jamne, med Trio 2 som det laget vi rekna ha strst maxpotensiale, srleg offensivt. Og d midtstopparane framsto som tryggare og meir solide enn aldri fr, kunne vi flytte Tarmo opp p topp og f meir pondus der. I tillegg spelte dei mest usikre korta p laget heilt opp mot sitt beste og srga for bde tempo framover og imponerande defensiv jobbing. D skal vi vera strlande ngd med cupdeltakinga.

Som venta vart sterke Besa fr Makedonia eit nummer for store i frste kamp. Utanom to cornerml i mot, gjorde vi ein rimeleg sterk kamp defensivt. Skapte ogs ein del p kontringar mot eit lag som fylte veldig p framover, men hadde ikkje marginane med oss. Mot slutten kosta eit tullete gulkort oss to baklengs d vi var 6 mot 7, slik at det totalt sett endte 1-6 og heller ordinrt. Tarmo reduserte med eit flott volleyskot.

Reservekeeper Vegar sg ut som alt anna enn ein reserve.
I kamp to starta vi bra, men midt i frste omgang vart fresetnadane snudd p hovudet. Vr stdige keeper Aref redda, men fekk ein kakk og ein stygg kommentar fr motstandarspissen, noko som gjorde at vr mann snudde seg og sparka til han p leggen. Slikt gjev raudt kort, ingen tvil om det. For Aref betydde det kraftig reduksjon i speletid i turneringa, for d mtte han ogs st over neste kamp. Og sidan reservekeeper Vegar storspelte, vart han ogs omgjort til keeper i staden for utespelar ogs i sluttspelet, noko som gjorde at mlvaktene delte speletida.

Kjekt sj Mathias med ein formidabel innsats og gld.
I kampen betydde det ogs at vi var 6 mot 7 i 75 % av kampen. Det skal ikkje kunne g bra, men vi samla oss og var innstilte p jobbe knallhardt. Resten av frsteomgangen viste vi at vi med enorm innsats av alle klarte kjempe jamnt med sunnmringane fr Blindheim. Tonen i pausen var at dette kunne vi klare. Fantastisk sj beinhard jobbing fr driblefantane Daniel og Mathias, samt at Yonas og Mohammad framsto like pliktoppfyllande. Sjlv d Blindheim kontra inn 0-1 etter ti minutt, hadde vi trua. Dette skulle vi snu!

Simen var betre enn nokon gong i Norway Cup.
Simen og Edvin var knallgode i forsvar, og srleg Simen mtte ta stort ansvar d vi spelte utan kant p hans side. Men Blindheim kunne truleg sendt 8-10 mann fram p den sida utan at dei hadde klart overmanne Simen, som spelte sitt livs kamp. Og han byrja til og med bidra framover, for han hadde assist d Daniel kom gjennom og utlikna. Ein enorm boost for laget og vi var ikkje i tvil. Vi var ikkje ngde med dette, vi skulle vinne! Framleis 6 mot 7. Og to minutt fr full tid lukkast vi ogs d eit langt kast fr Edvin sendte Tarmo leine gjennom. 2-1, ein fantastisk prestasjon!

Daniel herja etter ha vore ute heile sommaren med strekkskade.
Fr siste gruppekamp mot eit Falkeid-lag som hadde like mange poeng som oss, men betydeleg betre mlskilnad, var underteikna ikkje i tvil. Dette kom vi til vinne. Og gutane gjekk ut p ein lekker kunstgrasbane og spelte den beste fotballen vi nokon gong har sett av dei. Etter eit tidleg stolpetreff, klarte Falkeid knapt skape noko, medan vi sprang dei opp, spelte dei ut og sprudla dei fullstendig i seink. 4-1 vann vi etter nydelege scoringar av Daniel (2), Tarmo og Sander. Haugevis av flotte angrep med lekkert kombinasjonsspel og oppofrande defensiv jobbing og bombesikre bak. Reservekeeper Vegar hadde full kontroll fr A til . Herleg.

Herleg sj framgangen til Edvin siste mnadane.
Falkeid var eit godt lag og viste ein winning streak i B-sluttspelet (10-0, 12-2 og 4-0 fram til semifinale) som vi kanskje kunne misunt dei, men plass i A-sluttspel slr alltid B. Som trenar er underteikna srs stolt over mten gutane tok seg dit p. At vi i frste kamp mtte finalist Frde (som i spel ogs var mykje betre enn vinnar Hareid) og hadde sm sjansar til st i mot dei, skal vi tle. 0-5 mot cupens beste lag, det skal vi leve med. Ekstra skryt til midtbanegeneral Sander i denne kampen, for hardnakka kjemping til det siste sjlv om det butta i mot.

Alt i alt ei imponerande gjennomfrt turnering av alle p Trio 2. Kjekt sj at alle sto fram og lfta nivet. Srleg stas med Simen og Edvin som er blitt fleire mil tryggare bak, men ogs med det flotte angrepsspelet vi fekk til i fleire av kampane.

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2
Les meir [19.10.2017]