Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Oppsummering Trio 1 i Norway Cup

Trio 1 p Norway Cup. Bak fr venstre: Jonas, Espen, Tormod, Gaute, Samson, Omid. Midten: Anders, Yaser, Vegard, Ole Martin, og liggjande fremst: Hekmat.

Ei kort oppsummering for kvart av laga si deltaking i Norway Cup. Med 21 'mann' p blokka meldte vi p to 7arlag for sikre mest mogleg speletid for alle. Delte i to jamne lag og trass i at vi har tapt ein del dei siste ra, har vi hatt framgang nok til at underteikna rekna begge laga kunne kjempe om plass i A-sluttspel. For Trio1 sin del vart det nesten, etter ei turnering p det jamne.

P papiret var laga vre jamne, med Trio 1 som det laget vi rekna som mest solide bak, dog ikkje s kvasse lengst framme. 11 scoringar p 5 kampar var i s mte ikkje s gale, men vi mangla litt p f teke ut vrt beste i turneringa. Ein rufsete start, men tre gode kampar etterp, fr exiten vart ein svak kamp. Eit problem vi hadde var at vi pdrog oss for mange undvendige gule kort, noko som gjev 5 tunge minutt med ein mann mindre.

Perlescoring av Samson i frste kamp.
P frehand var Stranda venta bli sterkaste laget i pulja, medan det var ganske ope bak dei. Det viste seg stemme bra, s frste kamp mot Stamsund fr Lofoten vart avgjerande med tanke p avansement. Og tidenes frste kamp i Norway Cup p eit nytt kunstgrasfelt p Kjelss vart jamnt, dog med eit visst overtak til oss i frste omgang. Vi leia 1-0 midtvegs etter ein susar fr Samson og etter kvilen auka Omid til 2-0. Men skade og byte gjorde at vi kom veldig i ulage og p eit femminutts blackout mtte vi tle 4 baklengs mot eit lag som nesten ikkje hadde hatt store mlsjansar fram til d. Vi reiste oss, men det vart med Jonas si redusering p tampen. 3-4-tap mot eit lag vi burde sltt p ein normalt god dag. Utanom den eine perioden var vi dog solide bakover.

Ole Martin var viktig p sentral midtbane.

P dag to var s puljas svakaste lag, Nesodden, motstandar. Her dominerte vi kampen kraftig og skapte haugevis med sjansar utan lukkast. Det vart med Ole Martin si scoring rett fr pause og dermed ein del nerve i kampen, sjlv om vi i grunn hadde veldig god kontroll. Ole Martin var viktig for oss i turneringa bde defensivt og offensivt, og i periodar der han mtte ut med skade eller pusteproblem, sleit vi meir. Elles var forsvarsduoen Espen og Yaser knallande gode turneringa gjennom, og keeper Tormod var stdig som Dovrefjell bakerst.

Yaser har ikkje spelt fotball s lenge, men imponerer stadig meir.

Kamp tre var s mot komande puljevinnar Stranda. Dei var eit hakk for gode for oss, men her ydela vi mykje med pdra oss eit undvendig gulkort i starten, noko som Stranda straffa oss med to kjappe ml i Power play. Utanom dette gjorde vi ein solid kamp, og tapte kvar av omgangane 1-2 mot eit offensivt sterkt lag. Totalt gav det 2-6, men det hadde vore artig sj heilskapen utan det forbaska kortet i starten. Vre scoringar kom p soloraid ved Yaser, samt Jonas etter eit langt innkast fr Yaser.

Toppscorar Jonas.

Uansett, vi hamna p tredjeplass og det gav B-sluttspel. Der var Norway Cups strste deltakarklubb frste motstandar. KFUM Oslo hadde 40 lag med og dei vi mtte var hgst overkommelege. Etter eit jamnt frste kvarter, tok vi meir og meir over og frt av ein opplagt Jonas i angrep, cruisa vi inn til siger. Han sto for dei to frste mla, fr Vegard scora det tredje rett fr pause. Og Omid sikra 4-0 i andre omgang og vi var vidare.

Veldig solid turnering av Espen.

Onsdag kveld var det s 1/8-finale mot Ny-Krohnborg fr Bergen. Det vart alldeles ikkje nokon velspelt kamp av nokon av laga, men derimot ein jamnspelt innsatskamp med nerve, intensitet, hgt tempo og hg temperatur. Slik ein sluttspelkamp skal vera. Her avgjer det mykje kven som fr det frste mlet, og det hadde bde Samson og Jonas sjansen til f leine mot keeper, men begge brente til det dei hadde og sendte ballen til skogs. I andre omgang fekk vi eit baklengs d vi var i undertal, og d vart det vanskeleg. Bergensarane la p til 2-0, fr Samson reduserte og det vart vanvittig hektiske fem minutt p tampen. Jonas fekk den strste sjansen, men klarte ikkje halde roen. Dermed vart det exit, men det var kjekt sj p vinnarviljen, innsatsen - samt forbannelsen d det ikkje gjekk vr veg til slutt. Slik det skal vera.

Bittert som f..., men etter ein halvtimes surmuling er vi flinke til finne att humret.

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]
J14 p l Cup i helga
Les meir [11.08.2017]