Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Greit i B, for tft i A

Foto: Jonn Karl Stre, Kvinnheringen.

D er 1/16-finalane unnagjort og Trio 1 tok seg greit av KFUM Oslo i 16-delsfinalen i B-sluttspelet, medan Trio 2 som venta fekk det beintft mot eit rsterkt Frde-lag, som hadde tre strake sigrar og toppa si pulje.

I starten p Trio 1 sin kamp fekk vi eit skybrot og det ausa ned med regn i heile frste omgang. Det gjorde forholda glatte og vanskelege, men vi sg tidleg at vi var eit betre lag og vi meistra ogs forholda til vera beste laget. Jamnt og sjansefattig i starten. Vi hadde ein dobbelsjanse i starten med Ole Martin, men fr Jonas prikka inn 1-0 etter 8 minutt sg vi oss aldri tilbake. Eit raskt angrep der Omid kom opp p venstre og fann Jonas p femmeteren. Han tuppa ballen mellom beina p keeper og vi var i fring.

Derifra skapte vi fleire sjansar. Samson skaut rett utanfor og Jonas fekk ein kjempesjanse etter forsvarsmiss. leine mot keeper var det sistnemnte som gjekk ut som vinnar. Men etter kvarteret vart det 2-0, ogs d ved Jonas. Han vann att ballen hgt og scora sikkert. Kort etter hadde han ogs eit skot i stolpen, s nr eit ekte hat trick. Men rett fr pause fekk vi likevel 3-0. Eit langt kast fr Yaser som forsvarar og keeper gjekk opp i duell med kvarandre om. Ballen rett til vers og var p veg dette ned i tomt ml. Vegard var framp og dytta den inn.

3-0 var litt i overkant etter spelet, men fortent leiing. Men vi burde vera god for enda litt betre. Det fekk vi ikkje ut etter pause. Ole mtte ut fr kvilen med pusteproblem og han er vr viktigste mann i si rolle. Men Samson gjorde ein god jobb som erstattar. Likevel vart det ein rotete og sjansefattig omgang. Vi la p til 4-0 etter ei rask kontring der Vegard serverte Omid p tomt ml. Mot slutten var det vi som vart litt pressa, og det skuldast mykje to undvendige gule kort, som gjorde at vi var halve omgangen med ein mann mindre p banen. Gaute for halding og Jonas for munnbruk. Dette er tull vi m legge av oss, elles blir vi straffa nr motstanden blir tffare.

Men uansett. Ein ordinr kamp fr oss. Vi kan betre og m vera betre nr Ny-Krohnborg fr Bergen er motstandar p Abilds kl 19.30 i kveld. Det er 1/8-finale. Skulle det bli siger, ventar Tnsberg eller Skjervy i neste runde.

S var det Trio 2 sin tur, p ein bane like bortom. Framleis vtt og glatt og vanskelege forhold. Det skulle straffe seg for oss. Vi var budd p ein tff kamp, for vi visste Frde hadde eit knallsterkt lag og srleg ein god spiss, som hadde seinka Odda med 4 ml. Men dei framsto som eit veldig godt lag, med gode individuelle ferdigheiter. Der vi sklei og kom i ulage, heldt dei balansen. Vi var ogs uheldige og fekk ein sur start. Sjlvml etter corner etter 8 minutt, og nytt baklengs tre minutt seinare d begge vre stopparar sklei og datt mot eit dribleraid av ein spelar med enorme ferdigheiter.

0-2 gav litt hengehovuder, og det vart til 0-4 p f minutt. Vi skal vra rlege nok til sj at vi nok ikkje hadde klart demme opp for Frde heile kampen uansett, men med to raske, dumme baklengs i starten, er det tett p urd mot eit s sterkt lag. 0-4 midtvegs var likevel ein prestasjon vi ikkje heilt er bekjent av. Daniel hadde vr strste sjanse d han drog seg fri og kom leine mot ml. Men keeper varta opp med ei praktredning.

Vegar tok over hanskane til Aref midtvegs og vi klarte ta oss i nakken. Andre omgang vart betre fr vr side. Vi jobba godt defensivt og hindra motstandaren i kome til mange sjansar utover ei scoring. Men vi mtte eit velorganisert lag som var flinke demme opp for vre overgangar angrep, s srleg mange mlsjansar vart det ikkje p oss. 0-5 og exit.

Vi imponerte og vippa Falkeid ut av A-sluttspelet i gr. Hadde vi hamna i B-sluttspel, skulle vi nok klart g eit godt stykke, for Falkeid vann heile 10-0 i sin kamp i dag. Men A er uansett betre enn B, og vi skal vera veldig stolte over ha kvalifisert oss. All re for ei flott gjennomfrt turnering av Trio 2, som har varta opp med fleire steg fram bde i form av solid forsvarsspel og i tempo og presisjon i angrepsspelet. Vi brstar av oss stv og nedoverleppe raskt og skal halde ryggen rak og hovudet hgt over det vi har prestert.

S er det alts ny kamp for Trio 1 kl 19.30 i kveld. Vi fortsetjer, tross smertene, som ein gammal Triolegende seier det.

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]
J14 p l Cup i helga
Les meir [11.08.2017]