Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Norway Cup: Gode prestasjonar p dag 3

Utgangspunktet var likt for dei to laga vre fr siste kamp i gruppespelet: Med siger ville vi vera klare for A-sluttspel. Trio 1 hadde tffaste motstanden i puljas beste lag. Stranda hadde 21 ml p dei to frste kampane. Trass i framifr innsats, vart det tap 2-6. Trio 2 og Falkeid lg likt, men tysvringane med klrt betre mlskilnad. Men mot opplagte Triogutar i kveldssola var dei sjanselause. Vi grusa dei 4-1 og leverte ein strlande kamp med blendande spel.

Vi var budd p ein tff kamp mot sterke Stranda, men skulle vise at vi kunne vera godt p hgde med dei. Diverre pdrog vi oss eit undvendig gult kort d Gaute drog kraftig i trya. Dei fem minutta med ein mindre p banen kosta oss to baklengs. Sidan heva vi oss og hadde gode sjansar ved Vegard og Espen. Stranda la p til 0-3, men Yaser svarte nokre minutt fr pause med ei fin forsering og ei knallhardt skot i hjrnet. Yaser leverte ein fantastisk kamp for oss i dag. Med 1-3 var vi p hugget, men diverre fekk Stranda ei heldig 1-4-scoring rett fr pause.

Vi skulle ut og vinne andre omgang, og var p god veg gjere det med ein veldig solid prestasjon. Det beste vi har spelt med dette laget i cupen. Fleire sto fram og alle jobba knallhardt. Jonas reduserte p eit langt kast av Yaser og vi hang bra med. Siste fem minutta punkterte Stranda med to ml til, slik at sluttresultatet vart 2-6. Men vi tek med oss ein god prestasjon mot eit sterkt lag.

Det betyr 3.plass i pulja og B-sluttspelkamp mot KFUM Oslo kl 12 i morgon. Det er eit lag vi skal sl, om vi spelar som i dag.

Til kvelds var det s kamp om andreplassen for Trio 2 og Falkeid. Tysvringane hadde vunne og tapt, som oss, men med betydeleg betre mlskilnad enn kva vi hadde. Likevel var underteikna rimeleg sikker p at dette skulle vi ta. Gutane virka veldig p hogget i oppvarminga og hadde som fr nemnt ein strlande kamp i gr. Som spdd (ok, eg tippa 3-1), s gjort. Vi grusa dei 4-1.

Vi har vel knapt sett denne gjengen nokon gong s gode som i dag. Edvin og Simen var botnsolide bak, med god hjelp av resten av laget. Etter eit tidleg stolpeskot, fekk Falkeid aldri sjansen til kome til sjansar. Dei f skota som gjekk forbi plukka Vegar med stoisk ro. Og framover byrja vi etter kvart storspele, med briljante kombinasjonar. Eit dobbelt veggspel mellom Simen og Daniel gjorde at sistnemnte fekk sende oss i fring midt i omgangen. Daniel starta p benk og d vi ikkje lenger klarte halde han att p sidelinja, fauk han rett inn og terroriserte motstandarforsvararane.

Forrykande god: Daniel.
Nrare pause nikka Sander inn eit langt frispark fr Edvin. 2-0 til pause og trenaren kunne oppsummere med at det einaste som hadde vore feil var at det ikkje hadde vore nokon feil. Dette var knallsterkt. Vi snakka om at vi var gode p den flotte kunstgrasbanen og kunne halde ballen enda meir i laget og spele ut motstandaren. Det gjorde vi til gangs i andre. 3-0 p eit perleangrep, der Edvin starta det heile. Mathias vegg med Sander, rundt p kant, inn til Tarmo og pang i ml. Falkeid hang rett og slett ikkje med. Og slik heldt vi fram med angrep etter angrep. Daniel var ein pest og ein plage for rogalendingane og han la p til 4-0, etter strlande forarbeid av Yonas.

Falkeid fekk eit trysteml p tampen, men ein knallsterk prestasjon av oss. Dette gjeld det gjenskape i morgon. D er Frde motstandar kl 13.15 p Ekeberg. Med andreplass i pulja for oss, mter vi ein puljevinnar og Frde har ikkje betre enn 3 sigrar og 21-2 i ml. D skal dei f det tft mot oss, om vi spelar som i dag.

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]
J14 p l Cup i helga
Les meir [11.08.2017]