Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Deilig dag - to velfortente sigrar

Trio 2 var rimeleg ngde med ein formidabel innsats - krona med siger.

Begge gutelaga leverte flotte prestasjonar p Norway Cup i dag, og det gav resultat i to hgst fortente sigrar. Begge kampane vart nervepirrande drama, og srleg Trio 2 sin kamp, der vi snudde 0-1 til 2-1 trass i spele tre fjerdedelar av kampen med ein mann mindre.

Simen var formidabelt god i dag.
Dagen starta med tur til Valle Hovin, der Trio 2 skulle mte Blindheim fr lesund og Sunnmre. Begge lag tapte mot sterk motstand i gr, s skulle vi henge med i kampen om A-sluttspel, s var det siger som gjaldt. Vi starta kampen bra og var innstilte p g offensivt til verks. Blindheim hadde ein god bakspelar som valda oss litt problem med djupe lp, men elles hadde vi god kontroll bakover. Sjlv var vi nre p d Daniel drog seg fri, men keeperen slo til corner.

Vel 13 minutt ut i kampen vart det vanskeleg. Aref var ute og redda og fekk ein undvendig kakk av motspelaren etterp. Men enda meir undvendig var det at vr mann vart forbanna og snudde seg og sparka etter motspelaren. Slikt blir det raudt kort over. Og d mtte Vegar tr til som reservekeeper, medan Mohammad vart byta ut etter f minutt p banen. Vi skulle vera 6 mot 7 i 75 % av kampen...

Men gutane var innstilt p at sunnmringane skulle f kamp likevel. Mathias var farleg framp og vi hadde fleire nestensjansar. Nokre minutt fr pause fekk vi s eit lite hve til trekke pusten, d Blindheim fekk eit gult og mtte sone siste minutta av omgangen, pluss starten av andre. Det siste som skjedde fr pause var at Tarmo drog seg fri og scora, men mlet vart anullert, d keeper hadde fingrane p ballen i forkant. Korrekt nok.

Ein energisk gjeng i pausen var samde med trenar i at dette kunne vi likevel klare. Her skulle vi henta krefter i kjellaren. Og gutane gjekk ut og gjorde ein fantastisk omgang. Daniel, Simen, Tarmo og Daniel igjen kom til gode sjansar utan lukkast. Vegar fekk ein flott start med redning p frste skotet, og han sg seg sidan aldri tilbake. Han lste dra fullstendig, og i tillegg var Simen og Edvin legendariske bak.

Kvarteret ut i omgangen sprakk det p ei kontring og Blindheim trudde dei avgjorde kampen. Men ikkje tale om at vi skulle gje oss. Vi heldt fram og pressa p, og du verda s fortent det var d Simen, banens gigant, spelte opp Daniel, som netta sikkert. 1-1, og vi var ikkje ngde med det. Vi kyrde kampen vidare. Vi ville ha meir.

To minutt fr full tid fell vi meir. Vi var offensive, dreiv opp tempoet og 7 sunnmringar vakla mot vre 6. Edvin tok eit raskt kast og Tarmo gjekk av ein mann og kom mot keeper. Sikker scoring og jubelen gjekk i taket. Dei to siste minutta kontrollerte vi. Stor sthei d dommaren blas for full tid, og ein kolossalt fortent arbeidssiger til gutane. Herleg!

P ettermiddagen gjekk s turen til Abilds, der Trio 1 braka i hop med Nesodden. Vi gjekk p eit litt surt tap i gr, medan Nesodden tapte stort for sterke Stranda. Vi var innstilte p g hardt ut og styre kampen. Og det gjorde vi grundig. Samson sette standarden med kome gjennom og fyre ballen knallhardt rett p keeper. S hadde Ole Martin tre gode sjansar, der to av dei var i tverrliggjaren. Jonas, Gaute og Omid fekk ogs store sjansar, fr det endeleg lukkast to minutt fr pause. Gaute kom rundt p sida og la inn til Ole Martin, som gjorde det som hadde mangla s langt: Fekk kontroll og plasserte ballen i nota. Veldig fortent.

Pausepraten gjekk p ikkje bli defensive i hovudet, men kyre p og skape meir sjansar. Det klarte vi bra, Espen og Yaser (og etter kvart Gaute) kontrolllerte godt bakover og vi frte framleis kampen og hadde haugevis med sjansar. Hekmat og Jonas hadde dei strste utanom Gaute, d han og Ole tok svenskefrisparket vrt. Men det vart med nesten. Vi vart for ukonsentrerte i avslutningane og for ivrige og skulle skyte for hardt. Litt ro og is i magen, s hadde det blitt mykje meir enn 1-0. Sjansestatistikken var p om lag 15-1. Men siger vart det uansett, og det m vi vera ngde med.

Ein kjekk kveld i dag med felles middag for gutar og foreldredelegasjonen p Egon. S blir det tffare kampar i morgon for begge lag. Det dreg seg til!

Trio2-Blindheim 2-1 (0-0)
Ml av Daniel Srtveit og Tarmo Tars.
Raudt kort: Aref Hosseinizada
Laget: Aref (Vegar), Edvin, Simen, Daniel, Sander, Yonas, Tarmo, Mathias, Mohammad.

Trio1-Nesodden 1-0 (1-0)
Ml av Ole Martin Byrknes
Laget: Tormod, Espen, Yaser, Gaute, Ole Martin, Samson, Vegard, Jonas, Omid, Hekmat, Anders.

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13
Les meir [15.12.2017]