Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Frste dag p Norway Cup

Foto: Jonn Karl Stre, Kvinnheringen.

Det vart tap for begge G16-laga p frste dag av Norway Cup. Vi har delt i to jamne lag og sg p frehand at Trio 1 truleg hadde best sjanse i dag, med ein motstandar fr Lofoten. Trio 2 p si side skulle ut mot sterke Besa fr Makedonia. Analysen viste seg stemme, Trio 2 fekk kyrd seg og tapte 1-6, medan Trio 1 tapte ein jamn kamp 3-4.

Trio 1 var frst ute med kamp p Nordre sen, eit nytt anlegg i Norway Cup-samanhang, Skeid sitt anlegg p Kjelss. Ein fin kunstgrasbane, som vi trudde skulle passe oss bra. Men kampen igjennom hadde vi litt for hge skuldre, stressa litt for mykje og slurva med spel og pasningar opp i veret. Der har vi ikkje vr styrke.

Flott ml av Samson.
Likevel tok vi tak i kampen fr start og dominerte i banespelet. Det tok litt tid fr vi fekk opna Stamsund-forsvaret og kom til sjansar, men etter kvart lysna det ogs. Underteikna hadde forlangt at Samson skulle vise fram sin enorme skotfot i dag, og etter 8 minutt hamra han ballen stong-inn fr 15 meter. 1-0, utan at det heilt sg ut til senke skuldrane vre. Samson var p hogget og hadde bde skot og heading like utanfor i minutta etter. Og Ole Martin hadde eit frispark p oversida av tverrliggjaren, men 1-0 sto seg til pause. Og det var det ikkje all verdas skryt f for, vi hadde utan tvil meir g p.

Tormod var vr beste, blant anna med ei klasseredning der han retta opp ei drleg igangsetting.
Heller ikkje i andre omgang fekk vi heilt taket p det. Men det var fortent d vi auka til 2-0. Jonas fekk utover i kampen ei meir offensiv rolle og slo til med ei strken crosspasning til Omid p bakre stolpe. Flott scoring ti minutt ut i omgangen. Men i staden for at vi d kunne kontrollere, s endte det i rot og kaos. Ole Martin mtte ut med vond fot, og han var veldig viktig for oss p defensiv midtbane. Anders tok over keeperhanskane fr Tormod, og det frste som skjedde etterp, var at Stamsund fekk redusere utav intet, som det heiter. Og d breidte usikkerheta seg i laget og brtt hadde Stamsund snudd til 2-4 med tre nye ml. Symbolsk at eine mlet i mot kom p corner, der banens minstemann fekk st heilt leine og heade inn.

Ml og assist av Jonas.
Vi tok oss i nakken etter det og kjempa oss til eit overtak igjen. D keeper var for langt ute og handsa, tok Gaute kjapt frispark og Jonas fekk redusere i tomt ml. 3-4 og tre hektiske minutt att. Men vi kom ikkje nrare enn Espen si heading i stolpen og ut. Eit surt 3-4-tap som gutane tok tungt, men vi fr lre av det og.

Lekker scoring av Tarmo.
S, etter lunsj p Ekeberg og fotoshoot, var det tur til Abilds og Trio 2 sitt mte med Besa, same klubben som tapte G14-semifinale 1-2 mot Triogutane i fjor. Trenaren kunne fortelje at om lag 50 % av laget var det same, dei andre var 16-ringar. Og dei framsto som eit godt lag av individuelt sterke og raske spelarar. Vi gjorde ein grei frsteomgang, men lg under 0-3 etter to undvendige cornerml i mot. Nr minstemann vr dekker hgaste motspelar, blir det fort baklengs. Elles var Besa veldig gode til setje fart og lage to mot ein p overgangar. Dette sleit vi med demme opp for fr pause.

God kamp mot sterk motstand av Simen.
Det betra seg defensivt etter pause, men offensivt hadde vi gjort ein god omgang og vore nre p fleire gonger med bde Daniel, Sander og Edvin. Den biten klarte vi ikkje like godt gjenskape etter pausen. Men ok kontroll, inntil Tarmo mtte sone fem minutt for halding i trya. D klarte vi ikkje st i mot og mtte tle to baklengs til. Det positive for Tarmo var at han f fekk kome inn p topp etter soninga. Det utnytta han til redusere med eit flott skot p halv volley, via stolpen og inn. Besa kontra inn 1-6 p tampen og alt i alt var dei eit hakk for gode for oss.

Nye moglegheiter i morgon: Trio 2 mter Blindheim p Valle Hovin, fr Trio 1 skal ut mot Nesodden p Abilds p ettermiddagen. Fr det skal vi glane p damene, og kanskje til og med seie hei til dei :)

Trio 1-Stamsund 3-4 (1-0)
Ml av Samson, Omid og Jonas.
Laget: Tormod (Anders), Espen, Yaser, Hekmat, Ole Martin, Gaute, Samson, Vegard F, Jonas, Omid.

Trio 2-Besa 1-6 (0-3)
Ml av Tarmo.
Laget: Aref, Simen, Tarmo, Daniel, Sander, Mohammad, Edvin, Yonas, Vegar T, Mathias.

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]
J14 p l Cup i helga
Les meir [11.08.2017]