Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Tff motstand

Gutelaget Trio 2 varma opp til Norway Cup med treningskamp mot ystese p eit fantastisk anlegg i Strandebarm, med flott og open grasbane og moderne friidrettsdekke rundt. ystese stiller rsterkt til rets Norway Cup og spelar i same klasse som oss. Men i gr var det klasseforskjell, og vi fekk tidvis kyrd oss skikkeleg.

Vi mnstra for frste gong i historia eit lag med overtal av afghanarar p. Vi har no heile 6 kjekke, afghanske gutar i stallen og alle desse var med i gr, s vi totalt var 11 mann p kamp. Den gjekk over 3x 25 minutt.

Tarmo var vr bestemann.
ystese var eit par hakk betre enn oss i bde tempo, ferdigheiter og samspel og vi hadde vr fulle hyre med st i mot. Tarmo gjorde ein framifr innsats i forsvaret og var vr bestemann. I tillegg var keeper Aref i storslag og hindra mange scoringar, fr mtte kaste inn rene siste kvarteret etter ein smell i ribbeina. Det gjorde ogs at vi gjekk fr 5 til 10 baklengs. Hekmat tok ansvar med hanskane, men han blir nok ikkje hugsa i Trio for keeperferdigheitene. I tillegg var ogs resten av laget dugeleg slitne, s at det rann inn med ml p tampen (4 baklengs siste 5 minutta), var det ikkje s mykje gjere med.

Storspel av Aref.
I frste omgang sto vi godt i mot, men det var veldig fortent d ystese scora midt i omgangen. Mot slutten vart vi trykka skikkeleg bakp, men Aref rydda unna s det sto 1-0 til pausen.

Gutane ville tilbake til vr vante formasjon, og det vart det, sjlv om underteikna var noko skeptisk. Det starta drleg, med to kjappe i mot og enda eitt ikkje s lenge etter. Men fr 4-0 klarte vi demme betre opp ogs med berre to mann bak. Og Vegard reduserte etter at Gaute sto for ballvinning og skot som keeper gav retur p. Dermed 4-1 til pause to.

Vi kjempa ogs godt i frste halvdelen av siste omgangen, sjlv om det ogs her kom eit baklengs heilt i starten. Siste kvarteret tapte vi s 5-0, men det skal vi ikkje legge s mykje i. ystese framsto i allefall som eit srs godt lag. Underteikna vgar seg p ein liten spdom: Rosendal mot ystese i A-finalen i Norway Cup?

Sjlv er vi ikkje p det nivet, men satsar p bite fr oss s godt vi kan i kvar einaste kamp. Vi er 21 spelarar og mnstrar difor to jamngode 7arlag i cupen. Sjlvsagt litt uvant spele 7ar etter gammalt, men det er det nok for dei fleste 16-rslag. Ein kjekk tur skal det i allefall bli.

Kampfakta fr Strandebarm idrettsanlegg

G16: ystese-Trio 10-1 (1-0, 3-1, 6-0)
Ml Trio: Vegard Fausk

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Yaserullah Tarakhel, Tarmo Tars, Espen Aakre Sjo, Mohammad Barakzai, Gaute Thorkildsen, Hekmatullah Ahmadi, Ole Martin Byrknes, Vegard Fausk, Omid Karimi, Said Mohammadi.

- Trenar Are Ulseth

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13