Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Oppsummering vrsesongen

Bak fra venstre: Kjell ge Totland trener Svein Olav Fagerheim, Kristoffer Melstveit, Vegard Jrgensen, Sebastian Totland, Kristoffer Ekeland, Marcus Tveit Tofte, Fred Nilsen trener Framme fra venstre: Sander Eikemo Rstb, Emil Voster, Sigurd Nilsen, Odin Ripel Harsvik, Isak Rnstad Mo. Og Ann Helen Ripel lagleder og fotograf(ikkje med p bildet)

Her kan du lesa leiar i fotballgruppa, Kjell Magnar Eide, si oppsummering av sesongen s langt.

Vil begynne denne oppsummeringa av vr sesongen med gratulere G13 Sunde/Valen for ein veldig flott innsats under Sr cup og suveren seier i sin klasse. Sjlv om det berre vart 5-3 i finalen s var dei veldig suverene i sin klasse med 67-2!! i mlforskjell fr finalen. Det tyder p at dei ville 'bete' svrt godt fr seg i 9er klassen og, men d mtte ein hatt litt fleire spelarar. Men uannsett ein svrt god prestasjon og god reklame for klubben. S igjen gratulerer med ein flott prestasjon. Ellers var G15 og p Sr Cup og gjorde ein god figur og blei dessverre sltt ut i straffekonk i 8dels finalen. Med litt meir tur kunne dette gtt veldig langt. Det er elles mange lag som har vore eller skal p ulike cuper. Dette er vi veldig forngd med for vi veit at cup med overnatting osv. gir laget bde sportslig og sosialt eit lft. Mange lag legg stor innsats i dugnader osv slik at kostnaden med reise p cup gr ned. Guttelaget(G16-2) med Are i spissen f eks skal til Norway Cup i r. Dette har dei jobba for i fleire r og lagt ned ein imponerande innsats for dette.

Ellers har vi gjennmfrt ein god og hektisk vr sesong. S langt er det A-lag og jr lag som utmerker seg sportslig. Det er veldig kjekt etter fjor ret med nedrykk for a-laget og utan jr lag. Dette er nesten litt utruleg korleis dette har snudd. Det vitnar om eit godt arbeid spesielt siste ret. Og stor honnr til spealarane og ikkje  minst trenarane Aleksander Ekeland p A-laget og Frode Blom p jr laget. Jr laget har allerede gjort seg fortjent til eit opprykk og skal spele i 2 div fr hausten av. Det vil nok bli ein tffare utfordring men med eit godt samarbeid og god planlegging mellom A- og jr laget s skal dette bli bra. Kanskje spelar 4 divivsjon til neste r. Det vil vere fantatisk og gje klubben eit nytt lft.

Ellers i aldersbestemt er resultatene bra med G13 Sunde/Valen som rykker opp i 1 divisjon fr hausten det som skiller seg mest ut positivt.

konomisk s har vi god kontroll med ny rekord inntekt p vr lotteriet. Etter ferien s kjem vr kanskje viktigaste aktivitet Husnes Cup. Are melder allerede om ny rekord deltaking!!! Her er det viktig at alle stiller opp og bidreg til at dette vert den suksessen den bruker vera.

Vi har som kjent tegna ny utstyrs avtale med MX sport og Nike. Det er ingen hemmelighet at vi har hatt visse innkjringsproblem men det reknar vi med ha rydda av vegen no og at til hausten er alle draktene klare.

S til slutt vil eg berre takka spelarar, trenara, lagledere, styret og andre medhjelpara for innsatsen i vr og lukke til med hausten til!

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2
Les meir [19.10.2017]