Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Cup-exit for G15 etter straffedrama i Kristiansand

Tap i 8-dels finale for G15 i Sr Cup

G15 leverte dessverre ein svak 8-dels finale mot Moss i Sr Cup i dag. Etter ein god start sg det svrt s lyst ut, men til slutt enda det med tap p straffer.

Uheldig Selmer fekk lite spel grunna skade
Gutane pna slik vi har spelt siste 2 kampane og var aggresive og gode frste 15 minutta. D skjer absolutt alt p Moss sin halvdel. Corner trekket med Daniel og Lars gir 1-0 og det ser ut for bli overkjrsel. S virkar det som strmmen blir sltt av i Trio laget. Mads fler seg ikkje vel og m ut (kvalme). Vi er plutselig lenger fr Moss gutane og dei evnar flytta spelet lenger opp. Vi har likevel full kontroll til det gjenstr 10 sekund, d fr Moss straffe og det str 1-1 til pause.

Alen 'Dzeko' med bra innsats mot Moss
Vi evnar ikkje gje gutane ny energi i pausen og Moss overtar meir og meir. Vi er p etterskudd over heile linja og leder statistikken i feilpasningar klart. Vi klarar holde mlet reint ut full tid og ekstraomganger. Spesielt hadde Torstein og Brynjar avgjerande involveringar for holde unna.

Torstein holdt oss inne i andre omgang
Dermed straffekonk og vi gr rett opp i 3-0 gjennom sikre straffar av 'de tre musketerer' Daniel, Lars og Brynjar. Dessverre misser vi begge matchballane og Moss vinn til slutt 6-5 i konken etter 8 straffar kvar.

I dag syns vi kun Torstein, Brynjar og Tarmo var opp mot maks niv. Hadde vi spelt som i gr hadde vi tatt dette ganske lett, men snn er det:-) Synd, sidan Austevoll i kvartfinale p Sr Arena kunne vore overkommelig.

D er det fotballferie:-)

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2