Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

G15 sikra A-sluttspel i Sr Cup i siste kamp

G15 laget jublande glade p Sr Arena etter avansementet

Sr Cup, G15: Trio - Tveit 4-1 (0-1)G15-laget fekk i ettermiddag ein stor opplevelse d dei fekk spela p mektige Sparebanken Sr Arena. Ein flott stadion og gutane storkoste seg utp der. Det tok litt tid f hol p byllen, men til slutt enda det med ein srdelses fortent 4-1 siger til 'Power' gutane i raudt.

Hattrick p 3-4 minutt av Mathias!
Det pna litt nervst og Tveit var nokolunde p hgde. Vi virka litt overtent p oppgva og gjorde litt enkle feil i ballbehandling p siste tredjedel. Gardvis produserte vi imidlertid meir og meir og Tveit sin mlvakt var stadig i aksjon, eller s gjekk skudda utanfor. S gr det som det av og til gjer i fotball, Tveit kjem p ein sjeldan visitt p vr halvdel, fyrer av eit langskudd som overraskar Torstein i mlet noko, og plutselig ledar Tveit 1-0 mot spelets gang. Bde Lars, Sander og Mathias har store sjansar til utligna, men det vil seg ikkje og det str 0-1 til pause.

Svrt bra kamp av Daniel, gutten er i form
Gutane heng med hodet p sidelinja og fr til sin store overraskelse bare skryt for ein god prestasjon der bare mla mangla. Vi oppfordra til tlmodighet og enkle valg langs bakken, s ville nok mla komme.

Flott puljespel av Anders - ogs som hyreback!
Gutane gjekk utp med fornya tru og optimisme og tok tak i det umiddelbart. Mathias HE hadde fr kampen virka veldig tent og fekk ikkje dette ut i normalt niv i opningsomgangen. S skjer det som snur kampen bde for laget og for Mathias sin del, han fyrer av eit lavt skudd med venstre fra langt hold. Keeper-mat tenker vi, men han er uheldig og 2 sekund etter trillar ballen svidt over streken til stor jubel for Trio delegasjonen. I og med at uavgjort ville holde for oss, virka det som dette tok siste lufta ut av Tveit. Resten av kampen er stort sett spel mot eit ml og Mathias HE var stort sett der det skjedde og storspelte i andre omgang. Han er sist p bde 2-1 og 3-1 og alle 3 mla, ekte hat-trick, kom i lpet av 3-4 minutt, ketchup.....Han scorar eit flott ml til p eit praktangrep, men dessverre avblst for offside. Tvilsom i flge Besten Kjell Inge Hansen ringside:-). Ssite mlet er vakkert. Glimrende gjennomspel fra Ole M til Sander som spring fr stopparen og scorar sikkert til sides for keeper. Dermed 4-1 siger, meget fortent etter spel og sjanser.

Brynjar blomstrar i gammel rolle som sweeper
Alle gutane er utp og prver seg, Selmer dog bare noken f minutt, slit fortsatt med rygg. Hpar p meir spel i morgen. Tarmo klarte fullfra med teipa fot, blei tatt av p 4-1 for spares. Igjen ein lagseier der alle bidrar positivt, men den sentrale midtbanen var fantastisk i andre omgang. Mathias HE er nevnt offensivt, mens kaptein Daniel N. gjorde ein utrulig bra kamp defensivt og vant uttallige ballar for laget. Gjenvinningsarbeid p veldig hgt niv Daniel, meget bra:-)

D blir det retur til grasmatta p Kristiansand Stadion i morgen kl 10.20. Motstander i 1/8-dels finalen er den gamle storheten Moss, som blei nr. 2 i si pulje. Skulle det bli avansement, gr kvartfinalen p Sr Arena kl. 15.15. Gutane virkar vera p gang, s dette blir spennande:-)

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13