Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Overlegen 4-0 seier til G15 med fantastisk publikum

Jubel for G15 i kveld etter 4-0 siger

Sr-Cup, G15: Trio - Lysekloster/Nore-Neset 4-0 (2-0)Fantastisk stemning p gamle og rverdige Kristiansand Stadion i kveld. G13-familien stilte opp for sine klubbkompisar og lagte ei heilt utrulig ramme og sttte for G15-gjengen. Kanskje var det akkurat dette dei trengte, for dei gjennomfrte meget bra 2x25 og vant til slutt fortent 4-0 etter 2 ml i kvar omgang.

2 ml og flott kamp av Lars
Det var ei innbydande og stor grasmatte som inviterte til finspel i kveld. Med Brynjar i nytt tospann med Tarmo i midten bak, Mathias HE/Daniel sentralt og Sander og Lars i sine favoritt roller som spissar, var det mykje som fungerte i kveld. Sander, Hekmat og Mads herja i bakrom med sin fart og bakrom var det masse av. Heile laget stod godt opp og heile gjengen spelte ein skikkelig god kamp mot eit lag som var ein del svakare enn danskane vi mtte i morges.

Brynjar var sjef i midtforsvaret med Tarmo
Mathias HE var involvert i begge mla i opningsomgangen. Frst langskudd som Lars er framp p returen til 1-0. Deretter gjer han alt sjlv og kjem fri skrtt venstre og lfter elegant ballen opp i nettaket. Flott prestasjon Mathias! Vi produserer sjanse p sjanse og spesielt Sander og Mads har noken store som ikkje vil inn. Torstein i mlet er knapt borti ballen i frste omgang som ebbar ut med 2-0, kunne fort vrt 5. I pausen er det mykje skryt og vi pratar om nullstilla og vinna andre omgang. Fortsette spele ballen langs bakken og utnytte bakrom.

2 gode kampar av Mads i dag og nettsus i siste
Andre omgang fortonar seg mykje som frste. Masse sjanser produsert av oss og ein god del fine angrep. Lars og Mads er skikkelig p spelehumr etter ha vrt ute ein periode med skader og scorar eit kvar og assisterar eit kvar. Dei kombinasjonane har vi sett mange ganger fr og var kjekke sj igjen:-). Sander kom til mange muligheter ogs i andre, men sparte scoringane til i morgen?

Daniel balanserte laget p ein fortreffelig mte p midten
Flott kamp av alle gutane, ekstra inspirert av sttten fr tribunen som blei massiv med alle fr G13. Skadestatus at Selmer ikkje klarte spele i kveld og at Tarmo mtte ut og f ein ispose. Vi hpar dei er klare i morgen. Ellers kjekt at bde Brynjar, Lars, Mads og Daniel spelte heile kampen, bortsett fr at Daniel blei kvilt etter 3-0.

Ole nytraliserte kapteinen til Lysekloster fullstendig
Avgjerande kamp om A- eller B-sluttspel kl 15.00 i morgen mot Tveit p sjlvaste Sparebanken Sr Arena. Den innbyr nok ogs til finspel gutar, s her er det bare nytta anledningen:-)

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]