Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Greit med poengdeling

Trio G16-2. Foto: Jonn Karl Stre, Kvinnheringen.

G16: Trio2-Os2  3-3. Begge lags spelarar meinte nok dei hadde fortent sigeren, men begge lags trenarar var nkterne nok til vera samde om at uavgjort var eit rettvist resultat d Os mtte Trio til dyst p Kvednabekkjen sndag ettermiddag.

Marcuzinho ute med sjukdom.
Os var ute i god tid og hadde heile 16 spelarar og ein god del foreldre med seg p ein sosial sndagstur. Sjlv var vi 'berre' 14 spelarar, d Marcus (sjuk) og Daniel (strekkskada) meldte forfall. For ein trenar som skal syte for nok speletid til alle var dette nr sagt berre ein fordel, sjlv om det var gode spelarar som mangla. Sjlv med 'berre' tre innbyttarar var det nok mas fr dei som ville innp igjen :)

Underteikna overhyrde Os-spelarane seie i peptalken rett fr avspark at dei er eit betre lag enn oss. Det var om lag det same som vi sa om dei i garderoben og vi hadde bestemt oss for g hgt og aggresivt ut og ta tak i kampen. Det klarte vi ogs bra, for frste 20 minutta var vi veldig gode. Ballen gjekk raskt i laget og vi klarte sette press p motstandaren. Sander fekk ein tidleg sjanse, men nr skotet skal skje med venstreslegga, er ikkje presisjonen like god som med hin.

1-0 ved Alen.
Men etter 13 minutt vart han sendt rundt p venstresida. Lynrask som han er, tok han seg forbi to mann og la presist inn til Alen p femmeteren. Frste skotet vart blokkert, men returen hadde Alen 'Boksic' Foric (sjlv fredreg han 'Dzeko') ingen problem med banke inn. 1-0 og det var fortent.

2-0 ved Hekmat.
Ikkje lenge etter kom ogs 2-0, p noko heldig vis. Marginane var med oss, men Jonas skal ha for at han kjempa godt p ein fortapt ball. Klareringa gjekk rett i leggen p Jonas og spratt gjennom til Hekmat, som ikkje var offside pga ein back som hang igjen. leine mot ml var vr afghanske mynde sikker som banken.

Siste halvdel av omgangen slutta vi spele slik underteikna nskjer. Det var stadig meir spel bakover i banen og p tvers, der stttepasningane var stadig lengre og pasningane framover uteblei. D inviterer vi Os inn i kampen og det takka dei ikkje nei til. Reduseringa kom d vi i eit langt angrep av kaos sikkert skusla vekk 7-8 moglegheiter til klarere. Vi klarte ikkje finne att strukturen fr pause og skulle vera ngde med ha leiinga midtvegs.

Os fekk ein pangstart p andre omgang p noko som ikkje burde vore ein sjanse. Eine stopparen vr klarerer til kast, men somlar (u)lovleg lenge med finne inn att til plassen sin sentralt. Det utnytta Os med eit raskt kast og angrep i dette rommet. Og kvarteret ut i omgangen var kampen snitt til 2-3 med eit perlefrispark i vinkelen fr 20 skr meter. Klasseml, og underteikna mintest at vi i bortemtet mot Os snudde deira 2-0-leiing til 2-4-siger for oss i opningskampen i vr. Skulle det g motsett veg no?

Neida! Vi klarte kjempe oss inn i det igjen og fekk eit visst overtak. Sander fann Vegard, som var nre p med eit skrudd skot like over tverrliggaren. Fausk'en hadde ogs eit skot like over rett etterp. Og Sander sjlv tok seg fri fr to mann ved lobbe over dei, fr siste lobben ikkje gjekk over nevane p Oskeeperen. Kunne ha blitt eit legendarisk ml, men nesten skyt ingen prest av hesten.

Samson var banens beste og utlikna til 3-3.
I staden var det p corner (sjokk!!) at vi skulle kome a jour. Edvin hadde vore framme med ei god cornerheading tidlegare i omgangen, men denne gongen var det Samson, som p meisterleg vis - p veg ut fr ml - nikka Vegard sin gode serve klistra i hjrnet med imponerande stor kraft. Ein flott prestasjon, og kjekt for Samson, som var vr bestemann i dag. Har sakna litt meir rskap og musklar fr den snille Raudsteinguten til no i sesongen, men i dag gjekk han fre med vilje og tl.

Solid kamp av Edvin.
Mot slutten kunne vi ogs avgjort d Hekmat smelte ballen i nettveggen etter innlegg fr Mohammad, og i sluttsekunda d Sander snappa eit drleg mlspark og ikkje fekk nok dreis p avslutninga. Men 3-3 var nok alt i alt greit nok.

Samson er allereie nemnt som bestemann i dag. Elles m Yaser trekkast fram for strlande innsats p backen. Han har ikkje s mykje erfaring p fotballbanen, men imponerer stadig med med stor fart og innsats, og fr til stadig meir. Kjekt, og han spelte sin frste heile kamp i dag. Plussar ogs til Edvin, som veks inn i ny rolle og i lag med Espen hadde veldig god kontroll i midtforsvaret. Det sjlv med veldig offensive backar, slik planen var i dag.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G16: Trio2-Os Turn2 3-3 (2-1)
1-0 (13 minutt) Alen Foric
2-0 (17 minutt) Hekmatullah Ahmadi
2-1 (29 minutt)
2-2 (45 minutt)
2-3 (55 minutt)
3-3 (71 minutt) Samson Nyrud Uppheim

Tilskodarar: Vel 30.
Dommar: Marius Quam, Halsny
Gult kort: Jonas Teigen, Gaute Thorkildsen, eitt til Os.

Trio sitt lag (4-3-1-2):
Aref Hosseinizada, Yaserullah Tarakhel, Edvin Vgen Bjrgvik, Espen Aakre Sjo, Omid Karimi, Gaute Thorkildsen, Jonas Teigen (Mohammad Barakzai fr 30 minutt, Hekmat fr 70 minutt), Samson Nyrud Uppheim, Sander Dolonen Brkken, Alen Foric (Vegard Fausk fr 40 minutt), Hekmatullah Ahmadi (Vegar Teigen fr 40 minutt).

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2
Les meir [19.10.2017]