Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Tap for G16 mot forsterka Stord lag

G16, 1. div Rogaland: Stord - Trio 3-1 (1-0)Etter 2-2 heime p sndag, var det med hp om poeng gutta tok turen til Stord torsdag ettermiddag. Stord p si side mnstra det ypperste dei hadde, vart for sterke og vann til slutt fullt fortent 3-1 mot eit fortsatt svrt skadeplaga Trio lag.

Ml og god innsats av Gaute i dag
Stord hadde mobilisert sidan sist og henta inn 3 som spelar fast p junior laget og ein av dei har visstnok spelt for rets Stord 2 i Trio si 5. divisjonspulje. Dei framstod som eit godt og spelande lag, hadde nok lge i toppen av pulja om ei hadde stilt med dette i kvar kamp. Vi er brukbart med i starten og har rimelig bra kontroll. S kjem det som er hovedproblemet i r, corner imot. P dei 3 frste er det 2 stk 100% sjanser som ikkje gr inn og 1 som endar med scoring. Bde mlvakt og utespelarar blir altfor passive og d blir det fort ml imot med godt sltte cornerar.

Vi reiste med 14 gutar etter at Mads og Lars fortsatt slit med skade. Vi mistar 2 til etter halve frste omgang d Daniel S og Selmer gr ut med skader. Brynjar og Gaute slit ogs, og det er tidlig eit sprsml om vi klarer fullfre med 11 p banen. Vi str imot ut omgangen og gr til pause med 0-1.

Ikkje ofte vi klagar p dommarar (lenger:-)), men i dag var det dessverre ikkje mykje vi var enige i fra sidelinja. Det gjekk 36 minutt av frste omgang fr vi fekk vrt frste frispark, og d var det rikelig med armbruk fr begge lag. Tidlig i andre omgang fr Simen ein strak hgre arm i brystet og blir flytta i motsatt retning av der duellen er. I neste sekund har ein Stord-spelar fyrt ein halv-volley i flott bue over Torstein og i ml. Soleklart frispark til oss, men i staden 0-2. Vi fr like etterp ein noko heldig redusering. Mathias skyt etter frispark med venstrefoten og via ein Stord-spelar dett ballen ned i beina p Gaute. Skrtt leine med keeper gjer han ingen feil og sett ballen til sides for mlvakta. S, nr kampen skulle punkteres, mtte det bli p ein.......korrekt, corner....Igjen veldig passivt av mange og vrsgod Stord.

Kampen i dag var eit lite steg tilbake fr dei siste kampane for laget sin del, og spesielt p defensiv ddball. Best hos oss i dag var vr kaptein Daniel Normann, som viser at formen er p vei etter ein noko middelmdig sesonginnledning. Daniel sto ikkje tilbake for nokon av Stord spelarane sentralt p midten i dag og er 'p gang'. Lovar godt for Sr-Cup som startar om ei dry veke. Fr det skal vi avslutta seriespelet for vren heime mot Djerv 1919 om ei veke.

Laget i dag:

Torstein S. Olderkjr, Tarmo Tars, Ole Martin Byrknes, Samson Uppheim, Sander D. Brkken, Espen Aakre Sjo, Daniel Normann, Mathias Hansen Eide, Anders Eide Bjrneble, Brynjar Gjerding, Simen Hellevik Lie, Daniel R. Srtveit, Selmer Bondhus, Gaute Thorkildsen.

Daniel var vr beste igjen og viser at formen er p gang

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13
Les meir [15.12.2017]