Fotballskule 2017

Hederlig tap mot Odda for J16

God kamp av J16 tross tap mot Odda

J16: Trio - Odda 0-2.
Jentelaget spelte mandag kveld mot serieleiar Odda p heimebane. Jentene jobba godt og sto i mot lenge, men mtte til slutt sj seg sltt 2-0 etter eit baklengs i kvar omgang.

Frste timen av oppgjeret var det vanskelig sj at dette var topp mot bunn p tabellen. Odda klarte ikkje skapa mykje mot eit Trio lag med god defensiv jobbing. Odda var best og hadde mest ball, men var sjelden farlige, med eit unntak. Midtveis i omgangen kjem dei gjennom og p forsk nummer 2 klarer dei setta ballen i ml, utagbart for Celina.

Jentene fr skryt i pausen og beskjed om fortsetta i samme sporet, fotball handlar mykje om innsats og hardt arbeid.

Vi klarer holda Odda fr livet ogs frste 15-20 av andre omgang og er og nr utligning i denne perioden ved 13-ringen Julie Ersland. Vr sentrale midtbane ved Cecilie og den andre 13-ringen, Synna Gjerding, hadde vore viktig i den defensive jobben frste timen. Dei blei begge slitne og mtte ut og kvile. D mista vi midtbanen totalt og siste 20 minutta vart d eit stormlp mot Trio-mlet og Odda auka til 2-0 i denne perioden. Hadde det ikkje vore for stor-spel av Celina i mlet og ei opplagt Ida i midtforsvaret, kunne det blitt stygge siffer denne perioden.

Totalt sett ein god kamp av alle jentene i forhold til jobbing og det defensive. Vi blir litt tynne framover nr Odda ligg igjen med 4 heile tida mot 1-2 spissar og vi ikkje evnar flytte etter nok folk. Men masse bygge vidare p her til siste vr-kampen p torsdag, heime mot Nord. Med samme innstilling d kan det vera mulig med poeng d:-).

Ekstra pluss i dag til Celina, Ida og Cecilie, samt 13-ringane Julie og Synna som igjen viste seg fram positivt mot eldre jenter.

Laget:

Cecilie Hvik, Else Lovise Risa, Frya Haugland, Christine Madsgrd, Hedda Tangstad, Emilie Askeland, Ida Stensletten, Sofie Lillesand, Malin Saug, Celina Ersland, Nadine Attille, Mia Hydal, Jannike Rssland, Synna Holmedal Gjerding, Julie Ersland, Maria Fjellandsb, Malin Blokhus.

Jan Olav M.

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13