Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

God kamp av gutane gav eit fortent poeng

G16, 1. div Rogaland: Trio - Stord 2-2 (1-1)
Frstelaget til Trio i guteklassen tok sndag i mot Stord til utsatt kamp p Kvednabekkjen. Ein jamn og tett kamp enda til slutt fortent nok med 2-2 og poengdeling.

Daniel med 2 ml og banens beste i dag

Trio startar med motvind i frste omgang og fr ein kalddusj allerede etter f minutt. Litt for passivt forsvarsspel p ein corner og Stord gr i tidleg leiing. Stord er best ogs i perioden etter scoringa og trykker p i vinden, nr ved auka p nok ein farlig corner. Etter ca 15 minutt overtar vi gradvis og begynner produsera sjanser. Daniel N er nr ved finna Daniel S p gjennomlp, Brynjar treff ikkje heilt p eit godt innlegg og Sander treff tverrliggar etter godt forarbeid av Mathias. Det er derfor heilt fortent nr utligninga kjem. Ole M finn Daniel S som vert hindra i boksen og straffe til heimelaget. Kaptein Daniel N har glymt koss det er bomma p straffer og sett den trygt i ml og like langt etter 33 min. Vi beheld initiativet og det str seg 1-1 til pause.

Ole Martin god bde p back og stopparplass

Kampbildet str seg frste 15 av andre. Trio, no i medvind, frer og produserer fleire sjanser, deriblant stolpetreff nummer 2, denne gong ved Mathias. D skjer det som ofte skjer, Stord scorar p ei kontring etter 17 minutt. Dei overtar d ogs initiativet neste 10 minuttane. S skjer det motsatte, i ein god Stord-periode fr Daniel N lagt ballen til rette fr ca 20m og sender ei kule i krysset, 2-2! Vi hevar oss til ein bra innspurt og er svrt nre p eit frispark like fr slutt fr Mathias, men den gr like over. Dermed 2-2, heilt ok i ein jevn kamp.

Igjen er vi reduserte og nede p 12-13 mann. Lars, Mads, Gaute og Selmer skada og ikkje med i dag. Dei som spelte skal ha stor skryt for nok ein god kamp, der mykje fungerer. Aggresiviteten i det defensive har komt seg veldig siste kampane og i dag fekk vi og produsert meir framover. Daniel N dagens Trio spelar med 2 ml og stor kamp p midtbanen, der samarbeidet med Mathias blir bedre for kvar kamp.

Ny sjanse mot Stord p torsdag, d p Langeland Kunstgrasbane p Stord.

Laget i dag:

Torstein S. Olderkjr, Tarmo Tars, Ole Martin Byrknes, Samson Uppheim, Sander D. Brkken, Espen Aakre Sjo, Daniel Normann, Mathias Hansen Eide, Anders Eide Bjrneble, Brynjar Gjerding, Simen Hellevik Lie, Daniel R. Srtveit.

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]
J14 p l Cup i helga
Les meir [11.08.2017]