Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

J13 avslutta vrsesongen med stil

Flott avslutning av vrsesongen av J13: 4-0 mot Njardar

J13, 2. div Hordaland: Njardar/Tysnes - Trio 0-4 (0-1)
Smjentene (J13) tok sndag ettermiddag turen til Tysnes for siste kamp for vrsesongen. Dei var innstilte p heva seg etter ein svak kamp sist, og det klarte dei med bravur. Dei spelte bedre og bedre utover kampen og vann til slutt 4-0.

Leah (1), Julie (1) og Emma (2) gjorde mla i dag

Vi var enige fr kampen om at i dag skulle vi 'spela' - og ikkje 'sparka'. Dette fekk vi bedre til enn sist i frste omgang, men Njardar var aggresive og ga oss ikkje mykje fred med ball. Ut fra tabellposisjon og tidlegare resultat var dei bedre enn forventa og ga oss bra motstand, uten skapa farlege sjansar p oss. Julie var ein trussel p topp for oss og etter ca 15 minutt brukar ho bde fysikk, fart og kraft d ho bankar ballen opp i lengste hjrne til 1-0 til Trio. Ellers ein del nesten, litt vanskeligare scora enn vanlig d Njardar-trenaren insisterte p bruka 7ar-ml (?!). Det blei d IKKJE likt for begge lag d det var kun Trio som skapte mlsjanser:-)

Flott kamp av Aurora

I pausen prata vi om bruka end meir tid med ball, roe ned og sj etter enkle valg-muligheter framover i banen.

Lagkaptein som ruver i forsvar - Ingeborg

Andre omgang er veldig bra og bedre for kvart minutt. Emma storspelar sentral midtbane og Leah gjer sin beste kamp nokosinne som spiss. Desse 2 ordnar seg imellom 3 ml, Emma 2 og Leah eitt. Alle etter flott spel. Kjekt sj kor gode vi er i denne omgangen, med sentrale spelarar som Synna og Julie p benken. Julie avslutta faktisk som keeper, slik at ei arbeidsledig Cecilie og fekk litt action ute.

Alle str p og gjer ein god jobb og prver 'spela' som vi var enig om. Emma fr tittelen banens beste i dag etter ein suveren 2. omgang der ho knekker ein kode og to i forhold til ta ned ball og roe ned. Ingeborg og Aurora blir bedre og bedre i forsvaret og Leah gjer mykje bra framme.

No er vi ferdig med vrsesongen med hensyn til J13-kampar, men har noko hospitering igjen p andre lag. S fr vi hpa vi fr eit oppsett fr kretsen som gjer noko meir enn 5 kampar nr vi kjem til hausten. Vren endar d med 2-0-3 og 15-12 i ml, ein sannsynlig 4. plass. 2 klare sigrar 5-0 og 4-0, 3 jevnare tap med 1, 2 og 3 ml. Flott utgangspunkt for hausten.

Laget i dag:

Malene Heimvik, Aurora N. Mathisen, Ingeborg S. Hagan, Synna H. Gjerding, June S. Hammer, Margrethe N. Hillestad, Linnea E. Rusten, Ariana Quam, Lotte Ness, Leah Mo, Julie Soma Ersland, Emma S. Meling, Ida H. Gudding, June Marie Bjelland, Astrid H. Borgen, Cecilie E. Medhaug.

Bjrn & Per Einar

Cup-exit for G15 etter straffedrama i Kristiansand