Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Trio J 16 tap mot Stegaberg.

Torsdag 8/6 spilte Trio J16 borte mot Stegaberg og det bleiet nytt tap p bortebane. Stegabergville mest, og var tffare en vre jente.

I frsteomgang held vi flgje med Stegaberg, men vi manglar avslutningar. Vi klarer ikkje og flytte med opp nok folk i angrep. Stegaberg er og flinke med og klarere ball nr den kjem i farlege posisjonar, det er noko vi m rette p. Dei 2 mla som kjem i frste omgang, manglar vi besluttsomheit. Vi m f vekk ballen, nr vi blir pressa. (gode klareringar, med trkk i ballen)

I pausen snakkar vi om klarering, spela ball til kvarandre, vere synleg for kvarandre og ikkje minst f opp nyaktigheitene i pasningar og mottak.

I andreomgang kjempar vi betre, men pasningar og mottak m bli betre. Vi m bli flinkare ta i mot ein ball, og sl den i fr oss. Det er ikkje mykje vi skapar framover i denne omgangen. Men forsvarsmessig er vi bra. Vi slepp inn eitt ml, og det kunne vore unngtt, vist vi klarerar ball vekk med ein gang. Celina spelar nok ein god kamp i ml.

Vi tapar 3-0 mot eit lag som vil meir en oss, og var betre en oss i dag. Stegaberg skal f ein anna motstand p Kvednabekken til hausten. Neste kamp er Mndag p Kvednabekken kl 19:30 mot Odda.

Trio j16 sitt lag

Cecilie Hvik, Else Lovise Risa, Frya Haugland, Christine Madsgrd, Hedda Tangstad, Emilie Askeland, Ida Stensletten, Sofie Lillesand, Malin Saug, Celina Ersland, Synna Holmedal Gjerding, Emma Meling, Maria Fjellandsb, Malin Blokhus.

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2
Les meir [19.10.2017]