Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

A-laget: Trio - Nordnes 8-1

A-laget er absolutt inne i ei flytsone for tida og ledar nosi avdeling etter at dei knuste Nordnes 8-1 lrdag ettermiddag.

Dagens mann! Simon Korttila. 3 ml, 2 assist.

Lagoppstilling:

Eirik W. Eikeland
Henning Haugland Solheim, smund Eikeland Voster (C), Futsum Mebrahtu, Mats Mo
Eivind Tufta Saghaug, Hvard Haga, Andreas Thorkildsen, Erik Voster Solberg
Alkan Abdula, Martin Veastad

Reserva:
Vebjrn Rssland, Christer Olderkjr, Espen Tufta Saghaug, Simon Korttila, Vebjrn Holmedal,Marius Myklebust,Nikolai Bendiksen Mayer.

Det var ingen tvil om kven som var det beste laget p Husnes idrettspark i dag. Men kampen starta noko treigt fr begge lag. Men i det 14 minutt skrudde Andreas Thorkildsen p turboen. Han dribbla av 3 mann fr han fra 16 meter sendte ballen
opp i hgre hjrna. 1-0! Thorkildsen mtte kasta inn handkledet ikkje lenge etterp med hovudverk. Inn kom Simon Korttila som kanskje hadde sin beste kamp i Triodrakta.

4 minutt etter scoringa til Trio fekk Nordnes mulighet p ein ddball. Men Triokeeper Eirik W. Eikeland snappa innlegget og
kasta ballen fram til Alkan Abdulla som var p veg framover. Han tok med seg ballen mot Nordnesmlet og slapp den vidare til Martin
Veastad. Han suste forbi oppassaren sin og fra skrtt hald satte han ballen under keeper og i ml. 2-0!

Rett fr pause jaga Simon Korttila ein hplaus ball p hgrekanten. Han rakk den akuratt og sendte den inn foran ml der Martin Veastad
enkelt kunne senda Trio i fringa med 3-0. Det blei ogs pauseresultatet.

I 2 omgang vart Triodominansen enda strre. Og det var med Simon Korttila i hovudrolla. Frst sprang han fra Nordnesforsvaret fr han
runda keeper og satte inn 4-0 mlet. S vann han ein duell p topp som Allkan snappa opp. Han hlflikka til Eivind som p vakkert vis sette inn 5-0. Lika etterp gjorde
Korttila det meste sjl d han dribla av ein mann p venstresida og sleiva ballen til venstre for keeper.6-0 stod det no. Men Korttila hadde mykje meir og gi og sprang fra Nordnesforsvaret etter ein gong. Men denne gongen vart han felt av keeper og dommar peika p straffemerke. Allkan fekk ren av sette inn 7-0. Trio sitt siste ml tok lika greit Korttila sette inn sjl.

Heilt p tampen fekk Nordnes ei kontring d heile Triolaget stod igjen p topp etter eit angrep. Nordnes fekk satt inn eit lite trsteml men det hjalp s lite i dag. 8-1 var ikkje eit ml for lite og Nordnes skal vera heldige at det ikkje vart tosifra.

Triotrenar Aleksander B. Ekeland seier det er mykje folk p trening for tida og han kan dermed velga ut dei han meiner er mest p hugget. Det aukar konkurransen
og folk blir meir skjerpa. Ogs i dag tok han i bruk alle reservane p benken. Han er enig i at det kunne vore meir ml men er svrt ngd med vinna med s mange ml.

Banens beste var utan tvil Simon Korttila. Han scora 3 ml, skaffa straffe og hadde ein assist. Eg sa tidligare i veka at me gr for opprykk og eg er bare enda
meir sikker i dag etter ha utklassa Nordnes.

Trio ledar no si avdeling etter at Tornado Bergen gjekk p ein smell borte mot Solid.

-Henrik Lgreid Rssland-

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2