Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Flott innsats av G16-1 tross tap mot Kopervik

G16, 1. div Rogaland: Trio - Kopervik 1-3 (1-3)
Eit skadeplaga G16-1 mtte i kveld ubesigra Kopervik til dyst p Kvednabekkjen. Etter svrt god innsats av alle 13 disponible vart det til slutt eit 1-3 tap, men absolutt ein bra match av vre gutar mot meget kvalifisert motstand.

rsbeste for Mathias i midtane rolle

Med Mads, Lars og Daniel S ute med skade og 5 i aksjon for Trio 2 tirsdag (max 5 fr den kunne spele i dag), hadde vi 13 mann i garderoben, et par med noko sjukdom i kroppen. Vi har d spelt snart ein halv sesong uten ha fullt lag til ein einaste kamp (skader, sjukdom, skule, etc).

Espen leverte stort stopparspel i dag, blir bedre for kvar kamp

Vi valgte likevel g offensivt til verks i ein 4-4-2, med nske om hgt og aggresivt press for prve sjokkere Kopervik litt fra start. Det ga ikkje uttelling i mange sjansar eller ml, men vi framstr aggressive og mykje meir p hgde fysisk enn fr i r og bit godt i fr oss. Kopervik fr eit ml annulert for offside etter 12min. Vi fr dessverre eit litt undig baklengs halvvegs i omgangen nr eit pole-frispark fr nrare 35m gr inn over Torstein. Nok eit frispark gir Kopervik 2-0. Eit frispark i rett linje fre ml blir sltt hardt mot Torstein. Der er ein Kopervik spelar og stussar den inn rett fre vr mlvakt. D det ikkje var Usain Bolt dei hadde p laget m det ha vore offside, skal ikkje vera mulig bevega seg inn der etter ballen er sltt om ein ikkje har starta innanfor:-). Sure ml, men like fullt 0-2. Nummer 3 kjem etter at vi blir overspelt p vr hgreside etter tellefeil og 2 mot 1 mot vr kant Brynjar. Siste 5 av frste eig vi og Brynjar er svrt nr ved setta ein bra halv-volley etter flott pasning fr Mathias. Rett fr pause fr vi betalt for hgt press d Sander stressar stoppar og keeper til misforstelse og han sett ballen i det tomme buret. 1-3 til pause etter ein omgang der Kopervik skapar lite p oss forutan dei 3 mla.

Kaptein Daniel er viktig p midten som alltid

Gutane har sjelden ftt s masse skryt etter ha lagt under med 2 til pause. Vi er enige om fortsetta med aggresivt press og g for ein tidlig redusering.

Tarmo var god ha i midtforsvaret i dag og

Andre omgang blir ein tett fysisk omgang der vi str veldig bra opp mot det gode Kopervik laget. Sist vi mttes var det og 1-3 til pause, men d tapte vi andre 0-6. I dag tel vi ikkje meir enn ein mlsjanse til Kopervik i andre omgang og det syns vi er ein svrt bra prestasjon! Vi har ikkje nok krefter og kvalitet til skape masse sjlv heller mot spass motstand, der blant anna kapteinen i midtforsvaret ruvde godt og sprang opp Sander sine gjennomlp. Men ein solid gjennomfrt omgang av heile gjengen, der fleire sleit med fullfra kampen. Det endar d 0-0 i andre og fortent 3-1 siger til Kopervik.

Som sagt, ros til ALLE 13 for ein solid prestasjon og ein flott gjennomfrt kamp. Midtforsvaret med Tarmo og Espen var meget solid og p midten gjorde Mathias sin klart beste match i den rolla s langt. Mathias (Mr 100% - har 100% treningsframmte i r) vant masse duellar og la ned betydelig antall meter i tospann med kaptein Daniel som og viste bra igjen mot tff motstand.

Forutan at vi meiner 2-0 mlet m vera offside, gjorde unge Marcus Strksen fra Halsny ein svrt god kamp som dommar. Offside situasjonar generelt er uansett veldig vanskelig for ein enslig dommar uten linjemenn. Ellers merka vi lite til dommaren, normalt eit tegn p god dmming. Unge Strksen er opplagt eit lokalt dommar talent!

Neste oppgve no er Stord heime p sndag. Samme innsats og defensive prestasjon, ispedd litt meir ro med ball og tru p offensive ferdigheter, s skal det vera sjansar for poeng!

Laget i dag:

Torstein S. Olderkjr, Tarmo Tars, Ole Martin Byrknes, Samson Uppheim, Sander D. Brkken, Espen Aakre Sjo, Daniel Normann, Mathias Hansen Eide, Anders Eide Bjrneble, Brynjar Gjerding, Gaute Thorkildsen, Simen Hellevik Lie, Selmer S. Bondhus.

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2
Les meir [19.10.2017]