Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Pliktlp

Trio G16-2. Foto: Jonn Karl Stre, Kvinnheringen.

G16: Trio2-Rosendal1 0-7. Det er stussleg ha frstelaget til Rosendal i vr serie i r, lgaste divisjonen p G16. Heile laget deira trenar med A-laget og dei held niv til ein hgare divisjon. Slik sett er det lite utbytte for oss i mte dei i serien, der dei ikkje har motstand i det heile. I dag mtte eit par av vre ferskaste st over, og nokre andre fekk mindre speletid, for at det ikkje skulle bli for mange negative opplevingar. Heldigvis kjem det kjekkare kampar framover.

God innsats av Simen.
Fokus i dag var nesten utelukkande p den defensive prestasjonen. Og den gjer vi bra frste 25 minutta i frsteomgangen. D jobbar vi godt i lag og nektar Rosendal kome til store sjansar. Den einaste var eit godt skot som Aref plukka sikkert. Siste kvarteret slit vi s med halde intensiteten oppe. Og Rosendal fr tre enkle ml fr kvilen, som alle kunne vore unngtt med litt meir rskap og vilje.

Til andre omgang gjer vi kun ei endring, det er uvant lite. Vi held d godt stand eit kvarters tid. Resten av kampen blir eit slit. Fleire rokeringar og byter i laget, og som venta klarar vi d ikkje halde struktur i forsvarsarbeidet. D rullar det etter kvart ogs inn nokre ml, og kampen endar 0-7, noko som var rundt der underteikna venta seg p frehand.

Tarmo var vr bestemann.
Midtstopparparet Tarmo og Simen var vre beste i dag. Mathias var ogs god lenge, inntil kreftene og ankelen var ferdig. Det defensive arbeidet p midten er ogs bra i dei periodane vi held trykket oppe. Men mot slutten er vi som regel p etterskot. Strste sjansen vr fekk elles Omid, d han kom leine gjennom. Skotet gjekk dog like utanfor.

No er det halvanna veke til neste kamp, heime mot Os, som har hatt ein oppsving etter at vi slo dei p Kuventr i vr. Vi har gjort unna 1/3 av den triple serien, alts mtt alle laga ein gong. Greie prestasjonar s langt, som vi vonleg klarar forbetre framover.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G16: Trio2-Rosendal 0-7 (0-3)
Ml etter 27, 32, 35, 54, 69, 73 og 75 minutt.

Dommar: Steinar Sther, Odda.

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Mathias Gjelseng (Erik Thomas fr 55 minutt), Tarmo Tars, Simen Hellevik Lie, Edvin Vgen Bjrgvik, Sander Dolonen Brkken (Marcus fr 60 minutt), Samson Nyrud Uppheim, Gaute Thorkildsen (Tormod Sund Vrdal fr 50 minutt), Marcus Nilsen Mathisen (Hekmatullah Ahmadi fr 40 minutt), Alen Foric (Vegard Fausk fr 55 minutt), Omid Karimi.

- Trenar Are Ulseth

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13