Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Uskedal minst drlig i svak kamp av J13

Trio jentene som ikkje fekk det heilt til mot Uskedal

J13: Trio - Uskedal 1-3 (0-1)
Trio jentene var gira p sl det gode Uskedal laget for frste gang i dag, etter ha vore nre i fjor. Dei blei nok litt for gira virka det som, for det blei rets desidert drligaste kamp for vr del og eit stort steg tilbake etter 3 spelemessig bra kampar tidligare i sesongen. Det enda med eit fortent 1-3 tap.

Vi snakka mykje om innsats fr kampen, men og trre ta ned ball og spele. Kanskje laga pvirka kvarandre, for det var mykje 'sparking' og lite 'speling' av begge laga. Uskedal gr opp i 1-0 p noko som ikkje ser ut som ein farlig situasjon, men dei er meir bestemt og vi nler litt og plutselig tuppast ballen forbi Malene og i ml. Burde vore unngtt, men 0-1 til pause.

I pausen blir vi enige om at det er nok med ein omgang med 'sparking' og at vi i siste omgangen skal prva 'SPELA' i staden.

Vi fr det til i periodar av andre omgang, men det blir og heftig med bytting og rotering og vanskelig setta spel. Men vi ser glimt av kva jentene kan. I ein god periode slr Linnea ein god corner som vi krigar godt p og Julie er siste Trio jente p ballen. P det tidspunkt heilt fortent utligning. Vi ser fr sidelinja at vi ikkje er konsentrerte etter scoringa og feirar og dansar nesten etter at Uskedal har satt i gong. Vi ropar 'fokus p neste', men forgjeves. Rett fr avspark, lang ball mot flatt forsvar og scoring leine med keeper, 1-2, alt for enkelt og 1 ml bak igjen. Vi gjer Uskedal eit undvendig ml til med litt svake vurderingar i forsvar og det endar med samme resultat som i fjor p heimebane. Den gong spelte vi knallgodt og var beste laget. I dag spelar vi drlig og Uskedal er bedre enn oss og vinn fortent.

Det er ingen lag som blir bedre og bedre for kvar kamp, noken drlige dagar har alle. I dag hadde vi ein slik og d m vi bare glyma den og sj fram til neste mulighet til SPELA fotball. Den kjem p sndag mot Njardar/Tysnes. D m vi tilbake til det vi trenar p og prva framst p ein heilt annan mte enn i dag:-)

God dommar i kampen var Marcus Strksen fr Halsny.

Laget i dag:

Malene Heimvik, Aurora N. Mathisen, Ingeborg S. Hagan, Synna H. Gjerding, June S. Hammer, Linnea E. Rusten, Ariana Quam, Lotte Ness, Leah Mo, Julie Soma Ersland, Emma S. Meling, Ida H. Gudding, June Marie Bjelland, Astrid H. Borgen, Cecilie E. Medhaug.

Synne, Bjrn & Per Einar

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2