Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

A-laget: Trio - Fri 6-0

Trio hadde ingen problem med overta tabelltoppeni sin avdeling etter ha feia Fri av banen med 6-0 2.pinsedag.

Charter har 4 ml p to kampar og seier han er i ruta.
Kapteinen var ngd med mannskapet sitt.
Dagens Trio mann. Hvard Haga!

Startoppstilling:
Eirik W. Eikeland
Henning Solheim, Espen T. Saghaug, smund Voster(K), Marius Myklebust
Erik V.Solberg, Hvard Haga, Eivind T. Saghaug, Allkan Abdulla
Andreas Thorkildsen
Martin Veastad

Reserva: Nikolai Mayer, Christer Olderkjr, Vebjrn Rssland, Futsum Mebrathu, Simon Korttila, Andreas Charter Ryrvik, Vebjrn Holmedal.

Dei frste 5 minutta av kampen var jevne. Trio virka vera p hugget og stressa Fri-spelarane til spela langt. I forsvar hadde Trio bra kontroll og midtbanen vant det som var av duellar og andreballar.

Dei frste 15 minutta var sjansefattige men Trio hadde ballen suverent mest og lg omtrent p midtbanen med forsvaret sitt. Publikum kunne lukta at det lg eit Trioml i lufta. Og det kom i det 20 minutt d Erik var p lp og satte ballen forbi ein utspelt Fri-keeper.

Trio fekk blod p tann etter scoringa og fortsatte produsera sjansa. Andreas Thorkildsen var inne i ein god periode og det var farlig omtrent kvar gong han fekk ballen. Fri hadde 2 store sjansar i frste omgang men Eirik hadde ein svrt god dag p jobben og redda mesterlig opp med redningar fra ein anna verden.

I det 40 minutt fekk Trio frispark fra ca 30 meter. Vanligvis er det Eivind som prikke inn frispark fra dette haldet, men i dag stilte Allkan seg opp. Og det gjorde han rett i.
Ballen skrudde han like greit rett i vinkelen.
Verre vart det for Fri d dei rett fr pause vart redusert til 10 mann etter at spissen deiras fekk sitt andre gule kort for dagen.

I pausen gjorde Trio to bytter. Ut gjekk Henning og Martin og inn kom Vebjrn H og Charter.

Andre omgang var Trio sin! Fri fekk ikkje lna ballen i det heile tatt og alt spelet foregjekk p deira banehalvdel. Trio produserte sjanse etter sjanse og Charter
burde nok hatt seg eit mletter bare 50 minutt d han skaut over p pent ml fr 5 meteretter fint spel av Thorkilds. Den kommer han til hugsa.
Men Charter skulle gjera da godt igjen. Vebjrn Holmedal var p raid fra sin hgreback posisjon og kom seg ned til ddlinja. Han la fint ut til Charter som
fekk ein ny mulighet p pent ml. P forsk nr 3 sette endeleg Charter ballen i ml og Trio leda 3-0.

4-0 mlet var ogs fint og det kom etter eit fint raid fra kapteinen. smund sg ut som noko hadde stukke han d han gjekk fr egen banehalvdel og sklei fint forbi den eine Fri spelaren etter den andre. P 20 meter spelte han vegg med Eivind fr Eivind til slutt banka ballen i nota. Fantastisk spel.

5-0 mlet var det Christer Olderkjr som stod for d han brukte pannafor f ballen i ml. Ballen for i fin bge over alle og itverrleggaren og i ml. Eit vakkert hovudstt fr
Olderkjr Kippe.
Charter fekk ren av setta i dagens siste ml og kunne dermed stryka dei to grove bommane han hadde tidligare i omgangen. Charter seiler no opp som ein av toppscorerane i Trio og seier han er i ruta for n si mlsettjing med 20 ml i r.

Trio var aldri trua p noko vis i dag og kunne fort ha vunne med 2-sifra antall scoringar. Aleksander slapp omtrent heile benken til i dag. Dei som kom inn gjorde ein kjempejobb noko som lovar bra for framtida og konkurransen p laget. Ein lokal jury kra Hvard Haga til banens beste. Han kriga og stod p gjennom heile kampen. Bra jobba Haga!

-Henrik L. Rssland-

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2