Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

G-14 Odda 9r - Trio 1-2

2 ml av Hkon.

Torsdag 1/6 var det duka for laget sin 2. 9r kamp dennesesongen. 9r kampar er ikkje det heilt store nr ein er byrja med 11r og det erdet ein nskjer spele.

Flott innsats av Steffen

I dag var det ganske greitt at det var 9r kamp all den tidat forfalla hagla inn fr onsdag kveld og ut over torsdagen. Det var 10 gutarsom reiste til Odda. Av dei s var det ein debutant, Kristoffer Melstveit,henta inn fr G-13 Sunde.

I Odda kyrer dei litt andre banestrrelsar enn andreplassar. 9r banen vart litt kortare enn ein 11r bane all den tid at mla vartflytta ut p 5 meter streken. Det var det heile. Banen er lik for begge lag ogdette beherska gutane bra. Kampen opna noko rotete, men med eit lite overtaktil Trio. Hkon, som i dag spelte spiss, hadde ein kjempesjanse etter ca.10min. Han vart nok litt overraska nr hanfekk ballen p blankt ml. Avslutninga

gjekk dessverre utanfor. Etter 21 min derimotgjekk alt Hkon og Trio sin veg. Ingen kjempeavslutning, men ballen trillaroleg i ml, og 0-1 er eit faktum.

10 minuttar seinare klarer me ikkje f klarert nr meskal. Dei kjem rundt p vr v-kant og avsluttar med setje ballen i detlengste hjrnet. Me er like langt og det er ikkje heilt fortent

etter spel og sjansar.

2.omgang vert meir jamn enn den 1.

Spelet blgjer fram og tilbake, men det erTrio som skaper dei strste sjansane. Emil og Hkon treff begge tverrliggjarenog Sondre skyt i stolpen, men i ml vil ikkje ballen. Odda har ogs sine sjansarog med litt meir presisjon s kunne dei ogs ha laga fleire ml.

S skjer detheilt p slutten. Brtt er Hkon heilt leine og har berre det tomme mletframfor seg. Denne gangen gjer ikkje Hkon nokon feil og set ballen roleg inn iml. 2-1 til oss og klokka viser 36 min. No m me klare halde ut resten avtilleggstida s kan me reise heim med 3 nye poeng. Det klarer gutane.

Kampen vart noko meir spennande enn det som er godt forkroppen. Foreldre og besteforeldre som var med til Odda fekk i alle fall sindose spenning denne dagen.

Rosendal tapte sin kamp mot Norheimsund og dette medfrer atdet vert ein liten seriefinale mot nettopp Norheimsund p Kvednabekkjen laurdag10/6 kl.13.00. Halsny er ogs med her, men dei spelar 9r og kan sleis ikkjerykke opp. Viss ikkje eg tek heilt feil.

Kamptropp i dag: Kristoffer, Erlend, Stian, Lars, Hkon,Steffen, Emil, Nicolas, Sondre og Brynjar.

Eivind N.

Flott innsats av Lars

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]