Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Jamn kamp, men berre bortelaget scora

J14: Trio-Voss 0-4. Smjentene tok i mot Voss til dyst laurdag formiddag, og det vart ein jamnspelt kamp der berre eine laget fekk utteljing i mlprotokollen. Diverre var det bortelaget. I spel var Triojentene fullt p hgde.

Voss stilte p Husnes med heile 20 jenter, dei har ein ofseleg stor spelartropp. Men berre 7 p banen, dei og. Likevel fekk dei tidleg overtaket i mlprotokollen. 0-1 p eit skot i korthjrnet, og 0-2 p eitflott angrep som vart avslutta med hardt innlegg og avslutning p direkten. Her hang ikkje Triojentene heilt med, men fr midten av frste omgang, klarte Trio kjempe seg inn i kampen og var sidan fullt p hgde med motstandaren.

0-3 kom rett fr pause p ein corner, etter at Trio hadde hatt ein veldig sterk periode. Skot fr Luwam og Nadine vart redda av Voss sin knallgode keeper Gunnhild. Og d Trio varta opp med storspel, vegg av Luwam og Emma, innlegg og avslutning av Aurora, vart Voss redda av at ballen streifa stolpen p feil side. 0-3 midtvegs var litt surt etter spel og sjansar.

Og Trio heldt fram med godt spel etter pause. Emilie spelte fram Aurora, som skaut nede i hjrnet. Denne skulle d keeper vera sjanselaus p, men neida. Vosskeeperen var sanneleg p plass der og. Plutseleg var Voss sin spiss i staden heilt leine med Triokeeper (Luwam etter pause), og d sto det 0-4.

Siste halvdel av andre omgang var det stadig meir trykk fr Trio. Emilie skaut utanfor med venstra, Helene hadde ein kjempesjanse, Emma fyrte av garde ein susar som keeper redda og til tider var det reinaste kanonaden framom Vossamlet. Men ml til heimelaget skulle det ikkje bli. Kampen ebba ut med 0-4, men likevel mykje positivt ta med seg for Wendy og jentene.

D er det bortetur til Solnut i neste veke som avslutning p vrsesongen.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

J14: Trio-Voss 0-4 (0-3)
0-1 (5 minutt)
0-2 (17 minutt)
0-3 (33 minutt)
0-4 (45 minutt)

Dommar: Espen Aakre Sjo

Trio sitt lag:
Emma Weberg Kaldestad, Mia Ingvaldsen Hydal, Emma Miranda Heggy, Helene Vgen Eikenes, Emilie Askeland, Luwam Kahsay, Nadine Morstad Attille, Aurora Nilsen Mathisen, Andrine Ynnesdal, June Marie Stre Bjelland, Ingeborg Stensletten Hagan.

Feiring og sesongavslutning p Trio huset for J13
Les meir [15.12.2017]