Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Tap mot effektiv tabell-leiar

G16, 1. div Rogaland: Trott - Trio 5-1 (3-0)
Trio sitt gutelag i 1. divisjon gjorde torsdag unna 3. bortekampen p rad. Denne gong mot serieleiar Trott i Prestegardsskogen. I ein kamp som var jevnare enn resultatet tilseier, var heimelaget best og vann fortent 5-1, noko i meste laget etter spelets gong.

Fint ml av Samson mot Trott

Trott tok styringa p kampen fr start og etablerer eit overtak. Allerede etter 10min tar dei leiinga etter ein corner. Vi har blitt mykje bedre p defensiv corner etter Kopervik-kampen, og vi rydder ogs unna denne. Problemet er at det kjem eit nytt innlegg i blge 2 og d glymer vi markeringa p fleire og Trott scorar fr kort hald. Etter dette jobbar vi oss godt inn i kampen og skapar farlege muligheter sjlve. Manglar litt i siste trekket. Trott derimot, er effektive og gr opp i 2-0 etter 26 minutt, etter ha komt litt lett gjennom p vr venstreside. 6 minutt seinare str det 3-0, etter at ein Trott spelar fekk litt lett spel fre vrt ml. Savnar litt meir robust og resolutt forsvarsspel her. Dette str seg til pause.

Nok ein bra match av Espen

Andre omgang blir heilt jevn og vi skapar vel s masse som Trott. Igjen er dei meir effektive og vinn omgangen 2-1. Vi reduserer til 1-4 ved Samson etter fint veggspel med Brynjar. Utover dette har blant anna toppscorar Sander ein i overliggaren. Bra omgang av vre mot eit godt lag.

God kamp av Lars p midtbanen

Ekstra pluss hos oss i dag til Espen for godt stopparspel og flink til prate. Og til Lars for ein god kamp p midtbane for den anvendelige og fotball-kloke storscoraren. Ellers klarte vi ikkje fullt lag i dag heller, d Mads mtte melda forfall med drlig rygg. Greit gje pappen noke jobba med heime og:-)

Neste oppgve no er ubesigra Kopervik heime p torsdag, s utfordringane str i k!

Laget i dag:

Torstein S. Olderkjr, Tarmo Tars, Ole Martin Byrknes, Samson Uppheim, Sander D. Brkken, Daniel Srtveit, Espen Aakre Sjo, Daniel Normann, Lars O. Larsen, Mathias Hansen Eide, Anders Eide Bjrneble, Brynjar Gjerding, Gaute Thorkildsen.

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]
J14 p l Cup i helga
Les meir [11.08.2017]