Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Ny heimesiger til J 16

Lagbilde

Jentene var klare p gjere ein betre kamp, enn den dei presterte for ei veke sidan i Etne. Vi minna dei p forrige heimekamp, og spurte om det var noko vi skulle kjempe for.

Meget god kamp av Synna og Julie

Frste omgang starta veldig drleg, jentene er ikkjep i det heile. Dei vinn lite ballar p banen, og verkar passive. Fr deiballen, slr dei den i fr seg med ein gong, og det rett i beina til motstandaren.Forsvaret slit og, her m ein f ball ut av farleg sone (16 meteren) nr vi erpressa. Koparvik tar leiinga 1-0 etter ein flott corner som bli stanga inn,flott ml, men vi er voldsomt avventande. Vi str og ser p at Koparvik jenta frstanga ballen inn. (hadde vi vore og forstyrra ho, kan det hende ho hadde heddaover eller utanfor.) Etter dette kjem vi oss, det verkar som dei trong den.Jentene startar kjempe og sls, for dette skal dei vinne. Vinn mange ballarp midtbanen, og frispelar Sofie som set den kontant i ml. Til pause erstillinga 1-1.

I pausen blir det repetert at dei m ta tak i kampen.Vinne duellar, og kjempe om kvar ball. Slutte med smspel i forsvaret. Skaldke vinne denne kampen, m dke ta fram fighter-viljen.

I andreomgang er det fart i jentene. Synna Holmedal Gjerdingsom har blitt sett inn p midtbanen gr i duellane som berre det, og dette serut inspirere jentene. Dei ruller opp det eine angrepet etter det andre. JulieErsland som er blitt sett inn som spiss saman med Sofie, fr eit flottgjennomspel, sett den flott i ml 2-1. Vi er det beste laget i andre omgang,men Koparvik har nokre gode sjansar. Celina Ersland har mange gode redningar, eindobbesjanse der Koparvikjenta er aleine med Celina.

Siste mlet kjem nok av eit framspel til Sofie somsett den i ml 3-1. Kampen sett under eitt er Trio jentene best og vinn fortentein 3-1 seier.

Meget god dommer igjen.

Trio sitt lag:

Cecilie Hvik, Else Lovise Risa, Frya Haugland,Christine Madsgrd, Hedda Tangstad, Emilie Askeland, Ida Stensletten, SofieLillesand, Malin Saug, Luwam Michael Kahsay,Celina Ersland, Nadine Attille, MiaHydal, Jannike Rssland, Synna Holmedal Gjerding, Julie Ersland, MariaFjellandsb, Malin Blokhus

2 ml av Sofie, og 1 av Julie

Sterk borteseier til J13 mot Stord 2