Lang dag i Husneshallen

G13-vinnar Rosendal Kvit: Jonas Solli Sllesvik, Marcus Guddal, Markus Ens Seeberg, Mathias Ersland Hyland, Trym Hauge Leikvoll, Martin Nistad Lea, Igor Wojcik.

26 pmeldte lag i klassane 13 og 14 r gav ein lang dags ferd mot natt for arrangrane av Trio Cup. Frst gjorde 8 lag i G13-klassen unna sine dyster, fr like mange lag spelte i G14. Til slutt var det jentene sin tur, d 10 lag i 13 og 14 r braka i hop. Her vart finalen eit reint hardangeroppgjer, s finalistane er vel framleis ikkje heimkomne nr dette referatet vert lagt ut.

Solnut G13: Torbjrn Aga, Leidulv Reister, Jarle Vikane, Jonas Bleie, Daniel M. Fadnes, Bogdan Khorsunov, Lars Trones.
I G13-klassen var det stort sett berre jamne kampar. Litt uvanleg at ingen Odda-lag var sj i semifinalen. I staden mttest dei to laga fr Rosendal, flgjeleg var dei sikra plass i finalen. Der mtte dei Solnut, som slo Trio 2 i andre semifinalen. Finalen endte uavgjort, fr Rosendal Kvit vann den pflgjande straffesparkkonkurransen og heva den strste pokalen.

Harding G14: Adrian Kvle, Tobias Saudal, Dawitt Andom, Sajjad Nazar, Darmian Agic, Bjrnar Meling, Torgeir Hope, Timo Falk, Sondre Kvalnes.
.
Odda G14-2: Heine Ystanes, Sander Kvam, Sivert Rogne, Martin Hauge, Eivind Thygesen, Gutu Taju.
I G14 dominerte laga fr Hardanger og to av Odda sine lag mttest i eine semifinalen. I finalen mtte dermed Odda 2 det sterke laget fr Harding, som vann heile 4-0 over Trio 1 i sin semifinale. Ogs i finalen var Harding sterkast og drog i land ein kontrollert 2-0-siger.

Odda J14: Heidi Kysnes, Henriette Sekse, Ane Abelsen, Silje Karlsen, Amalie Kaasa, Ingrid Trones, Julie Rogne, Solvor Sandvin.
.
Solnut J14: Anette Wagtskjold, Helene Wagtskjold, Kari Bleie, Sara Krkevik, Idunn Sivertsen, Ida Margrete Lothe, Ayla Sneeggen, Elin Sneeggen.
Jenteklassen besto alts av 10 lag fr 6 klubbar. Trio J14 er eit nystarta lag som ikkje har trenar, men to mdre har teke p seg lagleiaransvaret. Slik sett hadde ikkje jentene store forventningane p frehand, men etter siger i kvartfinalen, var ogs jentene nre p vippe Odda J14 av pinnen i semifinalen. Oddingane vann dog 1-0 til slutt og det var meir mlrikt enn i andre semifinalen, der Trio J13-2 og Solnut spelte mllaust. Solnut drog sigeren i land p straffar. Etter sisteplass i gruppespelet, sleit jentene fr Aga seg til ein uhyre knapp kvartfinaleplass, d ogs plauyoff-kampen i forkant endte uavgjort. Samtlige 8 Solnutjenter mtte i aksjon fr Uskedal var sltt i straffekonken. Sidan sg Solnutjentene seg ikkje attende fr kreftene var oppbrukt i forkant av finalen. Der var Odda overlegne og vann heile 4-0.

Helga om to veker er det ny Trio Cup, d for G10, samt 11- og 12-rslaga. Takk til alle som gjorde ein flott dugnadsinnsats og sikra nok eit framifr cuparrangement.

Trio J14: Emilie Askeland, Mia Hydal, Emma Weberg Kaldestad, Nadine Morstad, Helene Vgen Eikenes, Andrine Ynnesdal, Emma Heggy, Gina Linds Grindheim.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]