Husnes Cup 2016: Takk for innsatsen

Gneist mot Trio.

Fotballgruppa i Trio nskjer takke alle involverte i Husnes Cup 2016, som gjekk av stabelen helga etter skulestart. Det vart eit srs vellukka arrangement, med suveren deltakarrekord, strlande ver og blide menneskjer i alle retningar ein sg.

Vi har ftt mykje ros fr deltakande lag og tilskodarar, og nskjer med dette vidarebringe det til alle dei som gjorde ein innsats. Vi vil ogs takke bedriftene som har sttta Husnes Cup, samt skulane vi har ftt bruke til innkvartering.

Gutane fr Djerv 1919 hjelper ein skada kompis.

Cupen vart arrangert for 16.ret p rad og har blitt meir enn dobbelt s stor sidan frste gongen, som var i 2001. P deifem siste ra har cupen hatt ei rivande utvikling og auka bde i antal lag, deltakarar, overnattande og kampar med over 60 %. Med 69 deltakande lag og godt over 600 spelarar fr heile Hordaland og Haugalandet i aksjon, er turneringa blitt ein anerkjent og populr cup, som mange klubbar nyttar fast som frste overnattingsturnering for sine lag i klassane 10-12 r.

God stemning i opptoget.

For oss som klubb er det ogs eit veldig stort lft, der vi treng at alle laga, s vel spelararsom foreldre, bidreg for at alle hjul skal g rundt. Vi reknar at vi i lpet av turneringshelga inkludert klargjering og rydding har vel 250 arbeidskter, der meir enn 150 personar bidreg i strre eller mindre grad. I tillegg til vera eit sportsleg hgdepunkt er dette for fotballgruppa ogs det klart viktigaste arrangementet konomisk sett. Overskotet fr cupen er eit tungt og viktigbidrag for at vi skal klare drive klubben med det aktivitetsnivet vi har.

Quizvinnarar.

Trio Fotball er allereie i ferd med starte frebuing med tanke p neste rs cup. Vi nskjer auke talet p personar som er involvert i planleggingsarbeidet, for gjere cupen meir robust, og mindre avhengig av einskildpersonar. Vi har oppgver bde rundt det sportslege, utstyr, organisering, kiosk, matservering for dei mange tilreisande, opptog og aktiviteter rundt cupen, innkvartering og anna. Vi fler sjlve vi har eit veldrive godt konsept som blir sett stor pris p av deltakarane, men samstundes er det ogs mange ting som kan forbetrast, utviklast eller leggast til. Frebuingane og sjlve arrangementet er bde kjekt og sosialt, og om nokon nskjer vera med, er det berre ta kontakt.

Tusen takk for hjelpa,

Husnes Cup-gruppa i Trio Fotball