Trio valsa over Follese, 5-0!

Trio vann 5-0 mot Follese p Kvednabekkjen laurdag. Les meir i referatet.

Andreas E - Andreas - Ronny - Henrik - Lars Johan - Alkan - Endre - Espen - smund - Mats - Hvard

Innbytarar: Roger R, Nils Olav, Asmir, Christer ( alle kom innp i rundt  65 min), Frank.

Ml: Hvard 2, Alkan, Roger og Endre

Dei fyrste 20 minutta av kampen gjer kanskje Trio rsbeste i hgt press. Fyrste og andre forsvarar jobben vert gjort av samtlege, samstundes som at fyrste og andre ballane vert kjempa om med nebb og klr. Det kostar krefter, men det skapte resultat! Fyrste scoringa kjem etter omlag 10 minutt, d Espen kjem seg igjennom, keeper gir retur som ein vaken Alkan set kontant i ml. 1-0!

2-0 kjem etter eit av mange brudd p midten. Mats kjem seg igjennom p venstre kanten, og spelar til Hvard som kan runda keeper og setta ballen i ml. 2-0!

3-0 kjem etter corner. Endre Eide trur han har styrke og spensten til Jan Koller, og jammen hadde han ikkje det. Han stig til vrs p corner og header ballen vakkert i nraste hjrne. ' Eg er ngd med den ', kunne Endre ' Koller ' seie i garderoben etterp.

4-0 er ei scoring me er usikre p om skal kreditterast ein assist. Andreas kastar opp mot Hvard fr midtstreken som let ballen g forbi ein bauta av ein Follese forsvarar. Underteikna takka for flget, og tek ballen med seg inn i sekstenmeteren, fr han vert kakka i leggen og fr ein dytt i ryggen. Straffe! Den vert sete i ml til venstre for keeper.

5-0 er ei lita perle. Lars Johan kjem i sitt sedvanlege driv i mellomrommet til Follese. Roger R er kome innp og ropar ' JAAAA '! Han fr ballen i medlp, kjem seg framfor forsvararen med styrke og balanse og avsluttar med ein markkrypar i nraste hjrnet. smund Voster kom med ein rask kommentar av samarbeidet likna p Podolski-Cazorla.

Resten av kampen vert ein parademarsj som Trio tek rolig og spelar ball.

Alle spelarane var gode i dag, spesielt den fyrste delen av 1.omgong. Me held avtalane om press og duellar. Sjlv om det enno er ting hente i alle ledd, m me ta med oss at dette var eit STORT steg i riktig retning, med tanke p dei to siste kampane. No er det Odda(B) og Vadmyra(H) som str for tur! Heia Trio :)

Grei start
Les meir [18.04.2018]
Imponerande debut i 1. divisjon av J14
Les meir [16.04.2018]
Trio - Bergen Nord 1-1
Les meir [16.04.2018]
Endelig seriestart for J14!
Les meir [14.04.2018]
Utstyrsavtalen er p plass