Fyrverkeri av ein volleyballkamp!

Herrelaget til Trio i 2.divisjon tok i mot BSI denne sndagen. For ein triller av ein volleyballkamp det vart.

BSI og Trio har dei seinare ra kjempa i toppen i divisjonen, og det vert alltid god stemning i hallen nr Bergens studentane hoiar og klappar under kampane. Alltid kjekt mte dette laget og ein m alltid hente ut det beste for hamle opp BSI.
Denne kampen skulle ogs vise seg verta eit av dei mest nervepirrande og jamne oppgjera desse laga i mellom.

Trio tok fringa i frste settet, men BSI var heile tida hakk i hl og spenninga var til ta og fle p. Poeng tavla stoppa ikkje fr det 30-28 i favr Trio. Dette settet stod Triolaget lpet ut utan noko srlig 'down'-periodar. Ein klara holde fokuset og trkket i angrep.

Andre settet vert ogs tett. Laga byter p ha leiinga, men i dette sette kjem ein lengre periode der Trio ikkje klara bryte serven til BSI. Nr Trio endelig klara bryte bergenserane, har dei fringa 22-15. Jogeir Gjerde startar ei god serverekke og Triolaget viser, uvanleg nok, god lagmoral og stayerevne d dei hentar igjen forspranget. Fantastisk opphenting endar med at Trio vinn settet 26-24. Med dette leiar Trio 2-0 i sett og laget struttar av sjlvtillit. Prestasjonane er bra!

Dei to neste setta vert ogs ein stillingskrig mellom desse to rutinerte laga. Publikum fr virkelig valuta for penga, men diverre s maktar ikkje Trio sette sluttstrek for kampen med vinne det tredje settet. BSI klarar til slutt dra sigeren i land med stillinga 25-23. Heller ikkje i fjerde sett klarar Trio ta ut det siste som skulle til for vinne settet og kampen. 27-25 i favr BSI.

Dermed m laga ta fatt p eit femte sett. BSI tek fringa og leiar 4-1 fr Trio skjnar alvoret. Laga skiftar side p stillinga 8-7 til BSI. Trioherrane viser rutine og 'smartness' i valga dei gjer, men samtidig holder ein oppe aggresiviteten og trkket i angrep. Knallhard jobbing frer Trio i leiinga 12-10 og BSI tek timeout. BSI virker rysta og Trio har overtaket og er fast bestemt p at dette skal g vegen. Nervepirrande og lange ballvekslingar holder stemninga hg i hallen og publikum str meir enn dei sit p tribuna. S....p stillinga 14-10 fr Trio ein gratisball og angrepsrekka yner muligheten til sette punktum. Alle skrik og vil sl inn den avgjerande ballen. Den som skrik hgast er underteikna, som fr eit fantastisk meterlegg av Stian. Ballen gr over midtspelar, som ein finte, og underteikna fr dra til den ballen av all makt. Forsvaret til BSI er sjanselause og Trio vinn ballvekslinga, settet og kampen. Ein fantastisk mte f avslutte den nervepirrande og tette kampen p! 3-2 til Trio!!!!

Trioherrane gjer sin beste kamp for sesongen og slr eit av dei beste laga i serien. Prestasjonane variere, men totaltsett er nivet hgt i denne kampen. Bra trkk p serv, til tider bra blokkspel og angrepsspel. Samstundes viser gamle stive kroppar at dei ogs kan slenge seg runt p golvet.

Utrulig kjekt var det ogs hyre heiarop fra tribuna og eg trur publikum hadde to kjekke timar i eit fyrverkeri av ein volleyballkamp. Tusen takk for oppmte og velkommen igjen!

Trio-BSI 3-2 (30-28, 26-24, 23-25, 25-27 og 15-10)

Triolaget: Roger Nundal, Stian Petterson, ge Vik, Lars Erling Miljeteig, Jogeir Gjerde, Robert Haugland, Tor Hveem og Eirik Myhre Brakestad

Av: Roger Nundal

rsmelding Trio J14 sesongen 2018