Herrelaget dominerte mot Sotra

Herrelaget var sist ut i dyst denne volleyball-laurdagen i Husneshallen. God stemning i hallen etter tre fregande kampar gav herrelaget til Trio ei kjekk oppleving med overbevisande siger mot eit svakt Sotra-lag.

Trio hadde f problem med Sotra-laget p bortebane i haust, og gjekk difor til denne kampen i helga med god tru p siger ogs denne gang. Og det viste seg fort at Trio-laget ikkje hadde nokon grunn til tvila p seg sjlv mot dette laget fr Sotra.

Trio tar fringa fra start og er egentlig aldri trua. Settsifra 25-13, 25-14 og 25-9 seier sitt til at dette var einvegskyring.Mot slik motstand er det fort gjort g i fella og sleppe seg ned p motstanders niv, men Trio-laget bestemt seg for st lpet ut, konsentrere seg p egne ferdigheter og bruke muligheten til samkyre seg godt. Trio m vera ngde med eigen prestasjon, og publikum kunne godta seg med ein del hardtslande angrep, god forsvarsjobbing og gode servar.

Den siste mnaden har treningsoppmte vore labert grunna jobb og sjukdom.I denne 2.div.-serien er det ofte lange perioder utan kampar og dermed er det godt f ein slik kamp som dette til nettopp samkyre laget.Allereie neste helg er det to nye kampar i Husneshallen, d mot BSI og BSI2, som er av eit heilt anna kaliber. Trio-herrane kan lova mykje god volleyball og neglebiting til den kommande helga.

Ynskjer publikum velmt!

Desse spelte for Trio i dag: ge Vik, Robert Haugland, Stian Petterson, Lars Erling Miljeteig, Jogeir Gjerde og Roger Nundal

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]